Voorkom dat je website offline gaat!

Er zijn een aantal oorzaken waardoor je website binnenkort offline kan gaan.

I.v.m. End Of Life van oudere software versies stoppen leveranciers met de ondersteuning en het leveren van security updates. Wij gaan om de stabiliteit en veiligheid van ons platform te kunnen blijven waarborgen oude PHP versies, protocollen en applicaties verwijderen van onze servers.

Maakt je website nog gebruik van deze oude versies, dan kan het gebeuren dat je website binnenkort niet meer goed functioneert of het helemaal niet meer doet. Heb je nog een oude website zorg er dan voor dat je CMS, thema en plugins up to date zijn met de laatste versies en security updates. Zet je website dan over op de laatste PHP versie die beschikbaar is.

Is beveiliging van je website niet zo belangrijk voor je en krijg je nooit security waarschuwingen dan wil dat niet zeggen dat je niets hoeft te doen. Je bent als website eigenaar altijd zelf verantwoordelijk voor een up to date en veilige website!

Maak je geen gebruik meer van je website verwijder deze dan. Oude websitebestanden en CMS systemen kunnen een beveiligingsrisico zijn en makkelijk te hacken met alle gevolgen van dien. Bovendien kan onze security scan bij een bedreiging je account op suspended zetten waardoor je e-mail ook niet meer werkt.

Meer over de PHP 8.2 update

Meer over online beveiliging