Herroepingsrecht

Ondanks dat wij ons presenteren als zakelijke dienstverlener (B2B), leveren we ook aan consumenten en starters die nog geen KvK inschrijving hebben. Het herroepingsrecht voor consumenten houdt in dat je een overeenkomst die tot stand is gekomen via het internet, per telefoon of op straat, binnen 14 dagen zonder opgave van redenen kunt annuleren.

Klanten die een bestelling plaatsen onder een bedrijfsnaam gaan automatisch een zakelijke (B2B) overeenkomst aan waarbij het herroepingsrecht niet van toepassing is. Mocht een zakelijke klant na een bestelling willen annuleren, dan kan dat, echter de situatie, de reden en de tijd na de bestelling zijn factoren die bepalen of wij wel of niet de bestelling ook crediteren.

Voorbeeld: Wanneer je als zakelijke klant een bestelling plaatst en je wilt deze binnen 24 uur annuleren omdat je per vergissing een fout hebt gemaakt in de gekozen domeinnaam, of door persoonlijke omstandigheden niet meer in staat bent gebruik te maken van de bestelde diensten, in die gevallen crediteren we altijd. In alle andere gevallen geldt het voorgaande.