Online beveiliging

Cyberaanvallen zijn helaas niet meer weg te denken voor de meeste organisaties en bedrijven. Soms is zo’n aanval mogelijk door een beveiligingslek in je IT-systemen. Bijvoorbeeld door een foute configuratie of het gebruik van oude softwareversies. Dit kan zomaar een open deur betekenen voor cybercriminelen.

Maak werk van je online beveiliging. Daardoor verklein je niet alleen het risico op aanvallen of datalekken, maar met een goede beveiliging geniet je ook meer vertrouwen bij klanten en kom je hoger in zoekresultaten bij Google. Online veiligheid is de investering dubbel en dwars waard.

Kies voor een 100% compliant hostingpartij

Zorg dat je website en e-mail wordt gehost door een provider die op zijn minst voldoet aan de beveiligingsstandaarden die door de internetgemeenschap en de Nederlandse overheid zijn opgesteld. Wij bieden een gecertificeerd hostingplatform wat 100% compliant is aan deze standaarden. Voor jou betekent dit dat je website bij ons veilig wordt gehost en je e-mail niet in spamfolders terecht komt!

Meer informatie

Doe zelf de test

Test of je hosting, website, e-mail en internetverbinding voldoen aan de essentiële beveiligingsstandaarden voldoen en voorkom hacking, misbruik en reputatieschade.

Meer informatie

Maak gebruik van extra beveiligingsopties

Maak gebruik van de optionele extra beveiligingsopties die je bij ons kunt gebruiken.

Meer informatie

Bescherm je website met SiteLock

Uitgebreide beveiligingssoftware beschermt je website tegen kwaadaardige cyberdreigingen. Dit omvat o.a. volledige bescherming van je sitecode en web applicaties. Dagelijkse websitescans, automatische alerts, geautomatiseerde verwijdering van malware en patching van kwetsbaarheden. Een web/applicatie firewall om schadelijk verkeer te blokkeren voordat het je site bereikt. En een badge om aan te tonen dat je site malware vrij is.

Meer informatie

Voorkom identiteitsfraude met SIDN Merkbewaking

Met SIDN Merkbewaking voor het MKB word je gewaarschuwd als er een domeinnaam is geregistreerd die lijkt op jouw merk, en gebruik van je logo op websites. Dan kun je in actie komen voordat een aanval op je merk start of voordat je merk last krijgt van look-a-likes of identiteitsfraude. Zo voorkom je reputatieschade en hoge kosten.

Meer informatie

Bescherm je privacy met VPN

Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je met een VPN Client met het internet bent verbonden, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel naar een VPN server gestuurd. De VPN server zet jouw verkeer door met een anoniem IP adres naar de websites die jij bezoekt. Hiermee is je privacy optimaal beschermd. 

Meer informatie

Wees bewust van de cybercrime risico's

‘Een virus, datalek of hack: dat overkomt mij niet.’ 

Veel ondernemers onderschatten de gevaren van cybercrime en verwachten dat het gebruik van internet door medewerkers, de beveiliging van hun systemen, website en e-mail wel op orde is. Dat is helaas vaak niet het geval! Ook de basiskennis van ‘do’s en don’ts’ is vaak onvoldoende. Bekijk ons Awareness Programma.

Meer informatie