Online marketing

Je website online is de eerste stap. Maar je wilt natuurlijk ook dat je website, je diensten en je producten goed gevonden worden op het internet. Er zijn veel mogelijkheden om dat te doen waarvan we hieronder enkele noemen waarbij we kunnen helpen met de opzet en implementatie. We hebben ook abonnementen waarbij we het beheer volledig voor je kunnen doen.

Wil je eerst wegwijs gemaakt worden bekijk dan hier een paar online cursussen die de moeite waard zijn.

Search Engine Optimization
Zoekmachine optimalisatie is één van de belangrijkste zaken die nodig is om je website goed vindbaar te maken. Als je SEO goed inzet kom je hoger in de zoekresultaten.  Daarnaast zijn er nog andere zaken van belang die je indexering bepalen, zoals snelheid website, beveiliging, unieke content, backlinks, regelmatige updates, enz. 

Neem contact op voor meer informatie over wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Google Shopping
Met Google Shopping publiceer je je producten uit je webshop op de Shopping pagina’s in Google zoeken. Hiermee heb je een enorm bereik naar potentiele klanten. Google Shopping is een betaalde dienst i.c.m. Google Ads. 

Neem contact op voor meer informatie over wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Social Media
Er zijn een groot aantal social media kanalen waarbij je diensten en producten gratis kunt promoten. Denk daarbij aan Printerest, Facebook, Linkedin, Instagram, enz. Schrijf blogs, deel foto’s, deel links, reageer op artikelen, plaatst acties en aanbiedingen, enz. Er zijn tientallen mogelijkheden waarmee je zo kunt starten. 

Neem contact op voor meer informatie over wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Meer informatie en advies

Stuur je naam en telefoonnummer dan nemen we contact met je op!

NB: Ben je al klant bij ons neem dan contact op via de klantenservice, dan hebben we meteen je (technische) gegevens en ben je ook sneller geholpen.