Klantenservice

Voor het stellen van vragen, melden van een technisch probleem of het doorgeven van (administratieve) wijzigingen kan een ticket ingediend worden. Met het indienen van een ticket ben je sneller geholpen en hebben we meteen de benodigde gegevens. 

Meldingen storing en onderhoud

Onderhoud: Deze week zijn we bezig met een aantal servermigraties. Ervaar je problemen met de e-mail log dan in op je webmail via www.domein/webmail en lees daar de instructies voor het instellen van Outlook, tablets en smartphones.

Wat onze klanten zeggen

Wim Bil
Ik had een paar problemen met mijn website waaronder het niet meer kunnen ontvangen van E-mail en het niet meer kunnen bereiken van mijn Admin pagina. De problemen met de Admin pagina werden nog diezelfde dag opgelost en het probleem van de E-mail de volgende ochtend. Snelle en goede service, complimenten.
Boulevard Kralingen
Wij vertegenwoordigen ruim 85 ondernemers in een BIZ en danken i24 voor de prima service en ondersteuning. We beoordelen i24 als zeer professioneel, klantgericht en uitstekende kwaliteit. We raden i24 dan ook zeker aan voor het MKB
Ewout de Roos
Heldere producten en prettige manier van communiceren. Diverse zaken gehost en positief over het gehele proces van aangaan van een contract en het opzeggen hiervan.
Peter van de Rijdt
Ik heb ze niet vaak nodig gehad de afgelopen 10 jaar. Maar toen ik ze wél nodig had...waren ze er !! En met veel inzet en succes. Hartstikke bedankt.
John Schneider
Weer uitstekend geholpen met een probleem van mijn website en zeer snel.
AnToine van Maarle
Adequaat gereageerd op de door mij gemelde bug in de backend van het hostingpanel. Ook op andere supportvragen reageren ze relatief snel en adequaat.
Gerphil Kerkhof
Ik ben al jaren klant bij i24, voor meerdere websites. Mijn ervaringen met de afhandeling van technische wensen en problemen zijn zonder meer positief. Er wordt accuraat en snel gereageerd, daar ben ik blij mee.
Mijn Hemeltje
i24 heeft voor ons de gehele orderafhandeling geautomatiseerd. Van zowel de webshops als de winkel en distributie. Een inkoop/verkoop/kassasysteem ontwikkeld en gekoppeld, alle producten van barcodes voorzien waardoor we nu alle inkoop en verkoop eenvoudig kunnen scannen. Dit bespaart ons nu tientallen uren werk per maand. Alles op maat en geheel naar wens. Super
Peet Veerbeek
Prima service. Al meer dan 20 jaar klant.
Erik van den Bosch
Snel en professioneel afgehandelde problemen. Een aanrader!
drs. Anita Smeding
Dit bedrijf biedt een zeer goede service, problemen worden adequaat verholpen en de communicatie is transparant.
Marcel van Boven
Doen wat ze moeten doen. Professionals.
Jan Kops
Bedankt voor de goede service
E Collou
Hulp bij Direct Admin. Vlot en goed.
Anneruth Wibaut
Snel en to the point afgehandeld en met humor.
Gary Barham
Altijd goed.