Bescherm je privacy met VPN

ANONIEM OP INTERNET
Je internet met een anoniem IP-adres zodat jouw IP en locatie niet meer te traceren zijn. Er worden geen logs gemaakt van je websitebezoeken. Zelfs wij hebben geen inzage in je gebruik.

VEILIGER OP INTERNET
Met een versleutelde tunnel hebben cybercriminelen geen kans om je data te onderscheppen of te misbruiken. Denk daarbij vooral aan openbare Wifi, wat je zonder VPN niet moet gebruiken!

VRIJHEID OP INTERNET
Doordat een VPN je een ander IP-adres geeft en een andere locatie, krijg je toegang tot websites en online diensten in andere landen die anders geblokkeerd zouden zijn.

Hoe werkt het

Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je met een VPN Client met het internet bent verbonden, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel naar een VPN server gestuurd. De VPN server zet jouw verkeer door met een anoniem IP adres naar de websites die jij bezoekt. Hiermee is je privacy optimaal beschermd.

Het installeren van de VPNClient en het gebruik is zeer eenvoudig. De VPNClient is geschikt voor alle types smartphones, laptops, tablets en pc’s met de besturingssystemen Windows, Mac, Linux, iPhone en Android. Te gebruiken met alle soorten netwerken zoals UTP, WIFI, 4G, 5G, enz. (Protocol: IKEv2, IPsec, L2TP)

VPN gebruiken

1.Download de VPNClient
2.Vul je username en password in
3. Selecteer een server
4. Klik op Switch on
5. Je bent verbonden

Het invullen van je VPN account en het selecteren van een server hoef je maar éénmalig te doen. (Je kunt alleen van een server gebruik maken als er een vlaggetje bij staat). Daarna kun je wanneer nodig je VPN verbinding met één druk op de knop activeren en onbeperkt anoniem en veilig internetten. Check voor het browsen bovenaan je scherm (smartphone) of VPN is geactiveerd en wordt getoond. Bij niet gebruik of na standby van je apparaat wordt de verbinding verbroken.

We geven geen garanties en geen ondersteuning bij problemen met het gebruik, omdat er niets gelogd wordt, op geen enkele wijze voor ons iets is te controleren of te onderzoeken. Het enige wat we kunnen doen is een wachtwoord resetten. 

FAQ VPN

Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je met een VPN Client met het internet bent verbonden, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel naar een VPN server gestuurd. De VPN server zet jouw verkeer door met een anoniem IP adres naar de websites die jij bezoekt. Hiermee is je privacy optimaal beschermd.

Het gebruik van een VPN om je privacy en veiligheid te waarborgen is op zich in de meeste landen legaal. Je kunt een VPN natuurlijk ook gebruiken voor illegale doeleinden zoals illegaal downloaden en hacken, of drugs verkopen oid, uiteraard is dat niet legaal. Niet doen dus.

Hoewel een VPN in de meeste landen legaal is zijn er ook een aantal landen waar een VPN illegaal is. Dit zijn landen met autoritaire overheden, zoals: China, Egypte, Irak, Iran, Noord-Korea, enz. Ben je in zo’n land check dan daar of het legaal is.

Je mag met 1 account 10 apparaten gebruiken. We gaan er vanuit dat je deze verbindingen alleen deelt met je gezin en het account niet aan derden geeft.

Je kunt je IP adres en locatie controleren op www.ip-adres.nl

Nee, we geven geen garanties en geen ondersteuning bij problemen met het gebruik, omdat er niets gelogd wordt, op geen enkele wijze voor ons iets is te controleren of te onderzoeken. Het enige wat we kunnen doen is een een wachtwoord resetten. 

Dat kan als je met een smartphone bepaalde sites bezoekt waar je een abonnement hebt. Deze halen je locatie niet via je IP adres maar via de GPS van je telefoon of uit de instellingen die je ooit zelf hebt ingevuld. Je kunt de GPS locatie optie eenvoudig uitzetten in de instellingen van je telefoon.

Sommige (buitenlandse) websites en online diensten  verbieden een VPN verbinding of kunnen technisch niet communiceren met een browser via VPN. Daar is dan helaas niks aan te doen. 

Ja dat kan. Onze VPN is bedoeld om anoniem te kunnen browsen. Bij sommige mail clients zoals iPhone en Outlook is er via VPN geen authenticatie mogelijk. De oplossing is dan even je VPN uit zetten als je mail wilt ophalen van je server. Webmail is meestal geen probleem.

Je kunt een VPN gebruiken met Android TV /Fire TV stick. De APK software kun je hier downloaden. Wij geven echter geen support op deze VPN toepassing.

Je beschikt over tientallen VPN servers wereldwijd. Over het algemeen zijn alle servers 24×7 beschikbaar en zijn er nagenoeg geen storingen. Het kan voorkomen dat een server tijdelijk niet te bereiken is ivm een storing of onderhoud. Vaak kun je dit al zien omdat er dan geen vlaggetje voor de server staat vermeld. Kies in dat geval dan een andere server met een vlaggetje.

Wees er zeker van dat je de login en wachtwoord juist hebt ingevoerd. Kopieer login en wachtwoord en plak dit in het loginscherm om tikfouten te voorkomen. Lukt het dan nog niet neem dan contact op met de klantenservice

Over het algemeen zijn alle servers 24×7 beschikbaar en zijn er nagenoeg geen storingen. Het kan voorkomen dat een server tijdelijk niet te bereiken is ivm een storing of onderhoud of een populaire server traag is door drukte. Kies dan een andere serverlocatie. 

VPN downloaden

Mac

iPhone *

Android *

* De VPNClient installeren op een iPhone kan vanuit de App Store en met een Android telefoon vanuit Google PlayStore.

VPN bestellen