Bescherm je privacy met VPN

ANONIEM OP INTERNET
Je internet met een anoniem IP-adres zodat jouw IP en locatie niet meer te traceren zijn. Er worden geen logs gemaakt van je websitebezoeken. Deze zijn ook niet op te leveren.

VEILIGER OP INTERNET
Met een versleutelde tunnel hebben cybercriminelen geen kans. Denk daarbij vooral aan openbare Wifi.

VRIJHEID OP INTERNET
Doordat een VPN je een ander IP-adres geeft, krijg je toegang tot websites in andere landen en online diensten die anders geblokkeerd zouden zijn.

Hoe werkt het

Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je met een VPN Client met het internet bent verbonden, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel naar een VPN server gestuurd. De VPN server zet jouw verkeer door met een anoniem IP adres naar de websites die jij bezoekt. Hiermee is je privacy optimaal beschermd. 

Is het gebruik van een VPN legaal?
Het gebruik van een VPN om je privacy en veiligheid te waarborgen is op zich in de meeste landen legaal. Je kunt een VPN natuurlijk ook misbruiken voor doeleinden zoals illegaal downloaden, hacken, drugs verkopen oid. Uiteraard is dát niet legaal. 

Hoewel een VPN in de meeste landen legaal is zijn er ook een aantal landen waar een VPN illegaal is. Dit zijn landen met autoritaire overheden, zoals: China, Egypte, Irak, Iran, Noord-Korea, enz. Ben je in zo’n land check dan daar of je een VPN mag gebruiken.

Handleiding

1. Download de app
2. Invullen VPN account
3. Selecteer VPN server
4. Klik op switch on
5. Je bent beveiligd

Het invullen van je VPN account en het selecteren van een server hoef je maar éénmalig te doen. Daarna kun je onbeperkt anoniem en veilig internetten. De app zal actief zijn totdat je zelf de verbinding weer verbreekt.

Bestellen

Met een VPN van i24 beschik je over tientallen servers wereldwijd waarmee je een verbinding kunt maken en anoniem en beveiligd kunt internetten.

Geschikt voor alle soorten pc’s, tablets, smartphones, met als besturing Windows, Apple Mac en IOS, Android en Linux.

Te gebruiken met alle soorten netwerken zoals UTP, WIFI, 4G, 5G, enz.
(Protocol: IKEv2, IPsec, L2TP)

Pakket
1 VPN account voor 10 apparaten. De VPNClient is gratis te downloaden van onze website en vanuit de iPhone app store en Google Play Store.

Abonnement
Maandelijkse betaling
Automatische verlenging
Maandelijks opzegbaar

Downloaden VPNClient

Mac

iPhone *

Android *

* De VPNClient installeren op een iPhone kan vanuit de App Store en met een Android telefoon vanuit Google PlayStore.