‘Een virus, datalek of hack: dat overkomt mij niet.’ Veel ondernemers onderschatten de gevaren van cybercrime, en verwachten dat de beveiliging van hun website en e-mail wel op orde is. Dat is helaas vaak niet het geval. Maak werk van je online beveiliging. Daardoor verklein je niet alleen het risico op aanvallen of datalekken, maar met een veilige website geniet je ook meer vertrouwen bij klanten en kom je hoger in zoekresultaten bij Google. Online veiligheid is de investering dubbel en dwars waard.
Test eenvoudig je website, e-mail, je internetverbinding of hostingprovider en voorkom cybercrime en reputatieschade!
Geen 100% score? Dan kan dit verschillende oorzaken hebben:
Standaard bij onze nieuwe hostingpakketten IPv6, DKIM, DMARC, DANE, SPF, DNSSEC, RPKI en SSL certificaat. Secure e-mail wat voorkomt dat jouw mail in spamboxen van ontvangers komt. Onze webhosting is 100% compliant aan de meest essentiële beveiligings-standaarden die door de internetgemeenschap en de Nederlandse overheid zijn opgesteld. Met een veilige website meer vertrouwen en hoger in Google!
Uitgebreide beveiligingssoftware beschermt je website tegen kwaadaardige cyberdreigingen. Dit omvat de bescherming van je sitecode en web applicaties. Dagelijkse websitescans, geautomatiseerde verwijdering van malware en patching van kwetsbaarheden, evenals een web firewall om schadelijk verkeer te blokkeren voordat het je site ooit bereikt.
Je kunt zelf eenvoudig en kosteloos je online beveiliging nog meer verbeteren met de opties die wij bieden.
Een two factor authentication (2FA) is een authenticatie methode waarbij je twee stappen succesvol moet doorlopen om ergens toegang tot te krijgen. In het Nederlands noemen we dit ook wel een twee stappen authenticatie.
De eerste stap is veelal het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord. De tweede stap is veel ruimer van begrip, denk aan bijvoorbeeld een irisscanner of sms code. Alleen deze combinatie zorgt ervoor dat je toegang krijgt.
Je kunt je webmail en controlpanel beveiligen met een two factor authentication. Zo dien je naast de standaard beveiliging met gebruikersnaam en wachtwoord ook een aantal cijfers in te voeren welke wordt getoond op je smartphone.
Door gebruik te maken van een two factor authentication kan bij verlies van je wachtwoord (door welke manier dan ook) er geen toegang worden gekregen. Dit omdat de hacker dan naast jouw gebruikersnaam en wachtwoord ook jouw smartphone nodig heeft om in te kunnen loggen.
Blog: https://www.i24.nl/wp/blog/twee-factor-authenticatie-2fa-voor-je-controlpanel/
PHP 8 is op al onze servers geïnstalleerd en de nieuwe standaard op ons hostingplatform. PHP 8 is officieel uitgebracht voor “General Availability”. Deze nieuwe grote update bevat een hele reeks optimalisaties, betere beveiliging, krachtige features en een aanzienlijke performance verbetering voor de websites.
Nieuwe klanten krijgen nu standaard PHP8 op hun hosting. Heb je al een website bij ons dan blijft je huidige PHP versie nog actief. Wanneer we de vorige versies gaan verwijderen maken we later bekend. Is je website geschikt voor PHP 8 zet ‘m dan over. Je kunt de nieuwe versie eenvoudig activeren en testen op je hosting vanuit je controlpanel DirectAdmin.
Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je met een VPN Client met het internet bent verbonden, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel naar een VPN server gestuurd. De VPN server zet jouw verkeer door met een anoniem IP adres naar de websites die jij bezoekt. Hiermee is je privacy optimaal beschermd.
Blog: https://www.i24.nl/wp/blog/blog-bescherm-je-privacy/
Tip: Ben je al klant bij ons met een domein en hostingpakket dan krijg je VPN gratis!
Een simpele maar effectieve methode voor het beveiligen van websites of (web) applicaties zijn HTTP Security headers. Webservers reageren op verzoeken van browsers en sturen (indien geconfigureerd) headers mee. Sommige headers zijn bedoeld om preventief aanvallen of uitbuiting van kwetsbaarheden te voorkomen. Een hacker met de juiste tools kan deze gegevens en acties manipuleren. Daarvoor zijn verschillende technieken, maar gelukkig zijn er ook passende beveiligingsmaatregelen zoals Security Headers.
Security headers worden vaak vergeten bij de beveiliging van webapps of websites. Maar door aandacht te besteden aan de security headers en door deze goed in te stellen, zorg je voor een extra laag van beveiliging voor je website. Door gebruik te maken van HTTP response headers, kun je de beveiliging van je website verbeteren en ook aanvallen voorkomen en beperken.
Cyberaanvallen zijn helaas niet meer weg te denken voor de meeste organisaties en bedrijven. Soms is zo’n aanval mogelijk door een beveiligingslek in je IT-systemen. Bijvoorbeeld door een foute configuratie of het gebruik van oude softwareversies. Dit kan zomaar een open deur betekenen voor cybercriminelen. Ethische hackers of cyberonderzoekers met goede bedoelingen willen je waarschuwen. Maar hoe bereiken ze je? Met security.txt komt een melding meteen op de juiste plek terecht.
Wij zorgen dat je domein, website en e-mail 100% compliant zijn aan de meest essentiële modernste beveiligings-standaarden.
DNSSEC, SSL Certificaat Security Headers en Security TXT.
Met een veilige website meer vertrouwen en hoger in Google!