Standaard 100% compliant webhosting

Bij onze webhosting krijg je standaard IPv6, DKIM, DMARC en SPF en worden DNSSEC en een SSL Certificaat als extra beveiliging aan je domein toegevoegd. Je bent in 1x beschermd en 100% compliant aan de meest essentiële beveiligings-standaarden die door de internetgemeenschap en de Nederlandse overheid zijn opgesteld.  Met een veilige website meer vertrouwen en hoger in Google!

Voldoet jouw website en e-mail aan de moderne beveiligingsstandaarden?

Niet 100% compliant?

Scoor je geen 100%, dan kan dit verschillende oorzaken hebben:

  • Je maakt nog gebruik van een oud pakket. Upgrade je pakket!
  • Je hebt onze standaard beveiligingsopties verwijderd of uitgeschakeld.
  • Je  hebt ergens anders een website en je domein doorgestuurd naar die server of provider.
  • Je hebt je e-mail doorgestuurd naar een andere server of provider.
  • Je hebt zelf DNS onveilige wijzigingen gemaakt. Laat je DNS herstellen.
  • Je hebt een andere hoster. Verhuis je domein en website naar ons!

Profiteer van essentiële online beveiliging die wij standaard leveren!

Goedkope hosting is populair, totdat je gehackt wordt. Wie voor ons kiest neemt online beveiliging serieus!

Het kan jou ook overkomen

‘Een virus, datalek of hack: dat overkomt mij niet.’ Dat is de houding van mening ondernemer als het gaat om cybersecurity. Zo blijkt uit onderzoek. Veel ondernemers onderschatten de gevaren van cybercrime, en verwachten dat de beveiliging op orde is.

De investering waard

Maak werk van je online beveiliging. Daardoor verklein je niet alleen je risico op aanvallen of datalekken, maar een veilige website wekt ook vertrouwen bij klanten en relaties. Online veiligheid is de investering dubbel en dwars waard.

Bij ons krijg je standaard IPv6, DKIM, DMARC en SPF en worden DNSSEC en een SSL Certificaat als extra beveiliging aan je domein toegevoegd. Je bent in 1x volledig beschermd en 100% compliant aan de meest essentiële beveiligingsstandaarden die door de internetgemeenschap en de overheid zijn opgesteld. Met een veilige website meer vertrouwen en hoger in Google!

Extra beveiligingsopties

Je kunt zelf eenvoudig je online beveiliging nog meer verbeteren. Maak er gebruik van! 

Meer uitleg over deze beveiligingsopties:

2FA

Een two factor authentication (2FA) is een authenticatie methode waarbij je twee stappen succesvol moet doorlopen om ergens toegang tot te krijgen. In het Nederlands noemen we dit ook wel een twee stappen authenticatie.

De eerste stap is veelal het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord. De tweede stap is veel ruimer van begrip, denk aan bijvoorbeeld een irisscanner of sms code. Alleen deze combinatie zorgt ervoor dat je toegang krijgt.

Je kunt je webmail en controlpanel beveiligen met een two factor authentication. Zo dien je naast de standaard beveiliging met gebruikersnaam en wachtwoord ook een aantal cijfers in te voeren welke wordt getoond op je smartphone.

Door gebruik te maken van een two factor authentication kan bij verlies van je wachtwoord (door welke manier dan ook) er geen toegang worden gekregen. Dit omdat de hacker dan naast jouw gebruikersnaam en wachtwoord ook jouw smartphone nodig heeft om in te kunnen loggen.

Blog: https://www.i24.nl/wp/blog/twee-factor-authenticatie-2fa-voor-je-controlpanel/

PHP 8

PHP 8 is op al onze servers geïnstalleerd en de nieuwe standaard op ons hostingplatform. PHP 8 is officieel uitgebracht voor “General Availability”. Deze nieuwe grote update bevat een hele reeks optimalisaties, betere beveiliging, krachtige features en een aanzienlijke performance verbetering voor de websites. 

Nieuwe klanten krijgen nu standaard PHP8 op hun hosting. Heb je al een website bij ons dan blijft je huidige PHP versie nog actief. Wanneer we de vorige versies gaan verwijderen maken we later bekend. Is je website geschikt voor PHP 8 zet ‘m dan over. Je kunt de nieuwe versie eenvoudig activeren en testen op je hosting vanuit je controlpanel DirectAdmin.

Blog: https://www.i24.nl/wp/blog/php-8-nieuwe-standaard/

VPN

Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je met een VPN Client met het internet bent verbonden, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel naar een VPN server gestuurd. De VPN server zet jouw verkeer door met een anoniem IP adres naar de websites die jij bezoekt. Hiermee is je privacy optimaal beschermd. 

Blog: https://www.i24.nl/wp/blog/blog-bescherm-je-privacy/

Tip: Ben je al klant bij ons met een domein en hostingpakket dan krijg je VPN gratis!

Security headers

Een simpele maar effectieve methode voor het beveiligen van websites of (web) applicaties zijn HTTP Security headers. Webservers reageren op verzoeken van browsers en sturen (indien geconfigureerd) headers mee. Sommige headers zijn bedoeld om preventief aanvallen of uitbuiting van kwetsbaarheden te voorkomen. Een hacker met de juiste tools kan deze gegevens en acties manipuleren. Daarvoor zijn verschillende technieken, maar gelukkig zijn er ook passende beveiligingsmaatregelen zoals Security Headers.

Security headers worden vaak vergeten bij de beveiliging van webapps of websites. Maar door aandacht te besteden aan de security headers en door deze goed in te stellen, zorg je voor een extra laag van beveiliging voor je website. Door gebruik te maken van HTTP response headers, kunt u de beveiliging van uw website verbeteren en ook aanvallen voorkomen en beperken.

Security TXT

Cyberaanvallen zijn helaas niet meer weg te denken voor de meeste organisaties en bedrijven. Soms is zo’n aanval mogelijk door een beveiligingslek in je IT-systemen. Bijvoorbeeld door een foute configuratie of het gebruik van oude softwareversies. Dit kan zomaar een open deur betekenen voor cybercriminelen. Ethische hackers of cyberonderzoekers met goede bedoelingen willen je waarschuwen. Maar hoe bereiken ze je? Met security.txt komt een melding meteen op de juiste plek terecht.

Ik wil meer informatie en advies

Stuur je naam en telefoonnummer dan nemen we contact met je op!

NB: Ben je al klant bij ons neem dan contact op via de klantenservice, dan hebben we meteen je (technische) gegevens en ben je ook sneller geholpen.