100% compliant hosting

Toezichthouders worden actiever en klanten stellen steeds meer eisen. Het wordt daarom voor bedrijven en overheden steeds belangrijker om aan te kunnen tonen dat zij voldoen aan wet en regelgeving. Doen zij dat niet, dan loopt hun reputatie en bestaansrecht gevaar. Voor betrouwbare leveranciers is het voldoen aan wet en regelgeving (‘compliant zijn’) daardoor een doel op zich geworden.

Wij bieden een hostingplatform wat 100% compliant is aan deze standaarden. Voor jou betekent dit dat je website bij ons veilig wordt gehost en je e-mail niet in spamfolders terecht komt! Testresultaat.

Internet.nl is een initiatief van het Platform Internetstandaarden. Het doel van het platform is om gezamenlijk het gebruik van moderne internetstandaarden verder te vergroten om het internet voor iedereen toegankelijker, veiliger en betrouwbaarder te maken. Het platform is een samenwerkingsverband van partijen uit de Internetgemeenschap en de Nederlandse overheid.

NB: Onze servers ondersteunen alle denkbare Security Headers. De melding: ‘Eén of meer aanbevolen beveiligingsopties niet ingesteld (Optioneel)’ betekent dat je zelf nog geen Security Headers of Security TXT aan je website hebt toegevoegd.

100%?

Gefeliciteerd! Dat betekent dat je website en e-mail veilig worden gehost, maar daarmee ben je er nog niet. Dat wil nog niet zeggen dat je website zelf ook veilig is. Dat regel je namelijk zelf, meestal met een CMS. Je zal zelf het e.e.a. moeten doen om je beveiliging te garanderen en problemen te voorkomen.

Meer informatie over online beveiliging

Niet 100%?

Scoor je geen 100% en je domein is bij ons geregistreerd dan kan dit verschillende oorzaken hebben:

  1. Geen IPv6. Je hebt je website of e-mail doorgestuurd naar een andere server of provider.
  2. Geen DNSSEC. Je hebt een domeinregistratie zonder DNSSEC. DNSSEC laten installeren.
  3. Geen HTTPS. Je hebt een nog oud pakket zonder SSL. SSL certificaat laten installeren 
    of je hebt je website doorgestuurd naar een andere server of provider.
  4. Geen veilige e-mail. Je MX records verwijzen naar een externe mailserver of spamfilter.
  5. Je hebt zelf DNS records gewijzigd of verwijderd. DNS laten herstellen.

Mede mogelijk gemaakt door: