Zorgeloos online begint hier!

Claim je domeinnaam v.a. €10,- per jaar

Een domein is een unieke naam (www adres) waarmee je vindbaar bent op het internet . Je kunt een nieuwe domeinnaam registreren of een bestaande domeinnaam naar ons laten verhuizenJe kunt meerdere domeinnamen koppelen aan een website.

Controleer of de domeinnaam nog vrij is en voeg deze toe aan je winkelmand. Je kunt meerdere domeinnamen controleren en tegelijk bestellen.

De volgende meest gebruikte extensies kunnen direct online worden geregistreerd:
| .nl | .be | .info | .eu | .net | .com | .de | .org
Andere extensies kunnen besteld worden via de klantenservice.

loading
Please enter your domain.
Domeinnamen mogen alleen bestaan uit letters (a-z) cijfers (0-9) en een koppelstreepje (-)

De verwerking van domeinregistraties neemt bij alle dns providers enige tijd in beslag. Aan getoonde beschikbaarheid kunnen geen rechten worden ontleend.

Kies je hostingpakket v.a. €35,- per jaar

Wil je kunnen e-mailen met je domeinnaam en een website of webshop publiceren op je domein dan heb je ook webhosting nodig. Kies een pakket waarmee je alles zelf kunt regelen en beheren. Een nieuwe website maken of een website uploaden, enz. Bij al onze pakketten wordt standaard een Nederlandstalige beheersoftware DirectAdmin geleverd, Installatron voor het automatisch installeren van applicaties inclusief databases, gratis SSL en dagelijkse automatische backups.

Je website met een drag & drop sitebuilder in elkaar zetten? Bieden we gratis aan bij onze Premium Hosting!
Bekijk de video en interactieve demo.

Met onze WordPress Hosting wordt WordPress startklaar voor je geïnstalleerd inclusief SSL certificaat. Je hebt je geen technische kennis nodig en je kunt direct aan de slag.

En in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders zit je bij ons niet vast aan een systeem. Wil je later naar een andere provider dan kun je je website of webshop en je e-mail eenvoudig downloaden en verhuizen.

Kortom, volledige vrijheid

E-mail Only

35
00
Per jaar
  • E-mail zonder website

Basic Hosting

35
00
Per jaar
  • Website zonder e-mail

Premium Hosting

5
00
Per maand
  • Website met e-mail

WordPress Hosting

10
00
Per maand
  • Startklaar geleverd

Webshop Hosting

25
00
Per maand
  • Startklaar geleverd

VPS Hosting

45
00
Per maand
  • Private server

Je website laten maken v.a. €550,-

Liever het maken van je website of webshop uitbesteden? Wij bieden je een professionele én voordelige oplossing!  Wij maken je website razendsnel op basis van een template en een design naar keuze met WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld en eenvoudig beheer.

Maar onze professionele en ervaren webbouwers kunnen je website of webshop ook geheel op maat maken met oneindig veel mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ik wil meer informatie en advies

Stuur je naam en telefoonnummer dan nemen we contact met je op!

NB: Ben je al klant bij ons neem dan contact op via de klantenservice, dan hebben we meteen je (technische) gegevens en ben je ook sneller geholpen. 

Wat onze klanten zeggen

Wim Bil
Ik had een paar problemen met mijn website waaronder het niet meer kunnen ontvangen van E-mail en het niet meer kunnen bereiken van mijn Admin pagina. De problemen met de Admin pagina werden nog diezelfde dag opgelost en het probleem van de E-mail de volgende ochtend. Snelle en goede service, complimenten.
Boulevard Kralingen
Wij vertegenwoordigen ruim 85 ondernemers in een BIZ en danken i24 voor de prima service en ondersteuning. We beoordelen i24 als zeer professioneel, klantgericht en uitstekende kwaliteit. We raden i24 dan ook zeker aan voor het MKB
Bianca Bruggeling
Service zoals het hoort! Meedenken en oplossingen aandragen, eventuele problemen als uitdaging zien. Ontzettend blij mijn website en domeinen naar i24 te hebben verhuisd, alles werkt weer soepel en snel. Top!
Ewout de Roos
Heldere producten en prettige manier van communiceren. Diverse zaken gehost en positief over het gehele proces van aangaan van een contract en het opzeggen hiervan.
John Schneider
Weer uitstekend geholpen met een probleem van mijn website en zeer snel.
Peter van de Rijdt
Ik heb ze niet vaak nodig gehad de afgelopen 10 jaar. Maar toen ik ze wél nodig had...waren ze er !! En met veel inzet en succes. Hartstikke bedankt.
Gerphil Kerkhof
Ik ben al jaren klant bij i24, voor meerdere websites. Mijn ervaringen met de afhandeling van technische wensen en problemen zijn zonder meer positief. Er wordt accuraat en snel gereageerd, daar ben ik blij mee.
AnToine van Maarle
Adequaat gereageerd op de door mij gemelde bug in de backend van het hostingpanel. Ook op andere supportvragen reageren ze relatief snel en adequaat.
Mijn Hemeltje
i24 heeft voor ons de gehele orderafhandeling geautomatiseerd. Van zowel de webshops als de winkel en distributie. Een inkoop/verkoop/kassasysteem ontwikkeld en gekoppeld, alle producten van barcodes voorzien waardoor we nu alle inkoop en verkoop eenvoudig kunnen scannen. Dit bespaart ons nu tientallen uren werk per maand. Alles op maat en geheel naar wens. Super
Peet Veerbeek
Prima service. Al meer dan 20 jaar klant.
Erik van den Bosch
Snel en professioneel afgehandelde problemen. Een aanrader!
drs. Anita Smeding
Dit bedrijf biedt een zeer goede service, problemen worden adequaat verholpen en de communicatie is transparant.
Jan Kops
Bedankt voor de goede service
E Collou
Hulp bij Direct Admin. Vlot en goed.
Anneruth Wibaut
Snel en to the point afgehandeld en met humor.
Marcel van Boven
Doen wat ze moeten doen. Professionals.
Jan Kops
Bedankt voor de goede service
E Collou
Hulp bij Direct Admin. Vlot en goed.
Anneruth Wibaut
Snel en to the point afgehandeld en met humor.
Gary Barham
Altijd goed.
Olga van Weelie
Als ik vragen stel krijg ik snel antwoord. Ondanks dat ik niet veel verstand heb van automatisering krijg ik antwoorden die ik snap. Er wordt meegedacht door het geven van verschillende opties voor de oplossing.
A. Hagrnaars
Perfecte service, mijn zelf gemaakte probleem is snel en vakkundig opgelost
Erwin Goossen
Ze zijn altijd bereikbaar en snel met en reactie. Problemen worden direct verholpen.
Susan Leurs
Uitermate snel geholpen en probleemoplossend meegedacht, zeer tevreden en supersnelle afhandeling!
Verhoeven
Zes jaar lang een webshop gehad, en altijd geweldig geholpen. Binnen 24 uur reactie en vaak is het probleem ook al verholpen binnen die tijd.
Hester Boelens
Fijne communicatie, problemen altijd opgelost
Ineke Van Zuylen
Problemen werden supersnel opgelost en daar we alleen de domeinnaam wilden behouden kon het abonnement naar beneden worden bijgesteld
M.H.
Al jaren maak ik naar volle tevreden gebruik van de diensten van i24. Bijna alle IT zaken aan hun uitbesteed. Geen leverancier die eerst alles belooft maar uiteindelijk niks waar maakt zoals zovelen. Dus uitstekende kwaliteit en service. Afspraak is afspraak. Aanrader voor kleine ondernemers die geen risico's willen nemen.
Blog

Custom site vs WordPress

Een WordPress website kent vele voordelen en oneindig veel mogelijkheden. WordPress is veilig, stabiel en wordt beter geïndexeerd door Google. WordPress voldoet aan veel aanbevelingen van Google en heeft verschillende

Lees verder »

100%
COMPLIANT

PRIVACY
PROTECTED

100% UPTIME
TARGET

24x7
SUPPORT

DOMAIN
REGISTRAR

GOOGLE
SERVICES

WORDPRESS
SERVICES

25 YEARS OF
EXPERIENCE

CO2 NEUTRAL
DATA CENTERS