Een website laten maken

Wij bouwen je website of webshop snel en tegen zeer scherpe tarieven. Wij kunnen elke denkbare website bouwen op basis van een standaard thema of geheel op maat en helemaal naar jouw wensen. Volledig responsive wat betekent geschikt voor pc, tablet en smartphone. Daarnaast voldoet je website aan alle beveiliging en de Google richtlijnen zodat deze goed geïndexeerd kan worden.

De prijs en de levertijd van een website op maat is afhankelijk van wat de wensen voor het design zijn, het aantal pagina’s, de hoeveelheid content en de gewenste functionaliteiten. Maar ook wat je zelf kan en wil doen.

Het blijft altijd spannend, een website maken uitbesteden. Wat gaat het kosten, wordt het wel zoals ik het wil? We zijn flexibel en hebben veel kennis en ervaring. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat!

Laat je verrassen door onze aanpak, de kwaliteit, de prijs en het informele contact. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

WAT DOE JIJ
  • Je stuurt huisstijl, tekst, logo en foto’s
  • Je beoordeelt het concept
  • Je geeft akkoord voor publicatie
WAT DOEN WIJ
  • We beoordelen de huisstijl en content
  • We maken een concept
  • We publiceren we je website
WAT KRIJG JE
  • Optimalisatie van je content
  • Een concept ter beoordeling
  • Een complete website op maat

NB: MKB ondernemers kunnen via Mijn Digitale Zaak tot 50% subsidie aanvragen voor de ontwikkeling van hun website.

Meer informatie

Kassasysteem

Heb je ook een fysieke winkel, dan hebben we een compleet kassasysteem realtime gekoppeld aan je webshop. Uitgebreide Nederlandstalige software, rapportages en statistieken, betaalmogelijkheden, medewerkers en locaties, onbeperkt producten en transacties, kassabon printen of mailen, kassaverkopen koppelen aan klanten, kortingen toevoegen, automatische voorraad update van webshop naar kassa en andersom. Barcodes afdrukken op stickers voor je producten en eenvoudig scannen met de kassa bij de verkoop. Gratis te downloaden app voor telefoon en tablet zodat je ook je kassa bij je hebt op beurzen, markten, braderieën, enz. De apparatuur komen we indien gewenst bij je plaatsen en aansluiten.

Meer informatie of advies?

Stel je vraag dan nemen we z.s.m. contact met je op!

NB: Ben je al klant bij ons neem dan contact op via de klantenservice