TOPKWALITEIT WEBHOSTING

UITSTEKENDE SERVICE

PRIVACY PROTECTED

GROENE DATACENTERS

i24 Group B.V.

Wij zijn een no-nonsense ICT dienstverlener en leveren al 25 jaar systeembeheer en managed hosting. Beheer van Windows en Linux servers in ISO27001 gecertificeerde groene datacenters. Domeinregistratie, webhosting, private servers, colocatie, SSL certificaten. Wij hebben een zeer hoge norm wat betreft kwaliteit, veiligheid en service. IT moet het altijd doen. 7×24. Ons team bestaat uit gemotiveerde, klantgerichte en hoog opgeleide freelancers, de nieuwe manier van werken en organiseren. En dat merkt je als klant. Je kunt rekenen op topkwaliteit en uitstekende service. 

Domain Registrar

Wij zijn al ruim 20 jaar als Registrar aangesloten bij Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Zonder tussenkomst van derden hebben wij al al duizenden domeinen geregistreerd en beheerd conform de kwaliteitseisen  die aan registrars worden gesteld.

ICTWaarborg

Brancheorganisatie ICTWaarborg is dé belangenbehartiger voor de ICT-branche en biedt duidelijkheid en zekerheid. Naleving gedragscode: Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. De bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En ICTWaarborg kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten. Deskundig advies: Van aangesloten bedrijven bij ICTWaarborg mag u verwachten dat u te allen tijde een deskundig advies krijgt. Zij hebben de kennis in huis om de wensen van hun klanten te vertalen naar een voorstel waar u wat mee kunt. Dat kan er toe leiden dat u met iets anders naar huis gaat dan u aanvankelijk voor ogen stond, maar dat eindresultaat hoeft niet perse duurder uit te vallen. Waar het om gaat is dat u als klant goed geholpen wordt.

ITIL Certified

Wij zijn meervoudig ITIL gecertificeerd en hebben onze bedrijfsprocessen volgens best-practice ingericht. Een best-practice is een techniek, werkmethode of activiteit die zich als effectiever heeft bewezen dan enige andere techniek, methode etc. De gedachte is dat met de juiste werkmethode een IT-dienst voorspelbaar uitgevoerd kan worden met minder problemen en betere eindresultaten.​

ISO 27001

ISO 27001 is een standaard die gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. Onze servers zijn gehost in 27001 gecertificeerde datacenters.