Wij zijn

Ron Tuk
CEO
Alexander Koster
CTO

i24® staat voor 100% beschikbaarheid van ICT producten en diensten. ICT moet het altijd doen. En dit geldt niet alleen voor de systemen, maar ook voor de ondersteuning. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Dat klinkt logisch maar het betekent nogal wat. Je organisatie en processen moeten goed ingericht zijn, je systemen en infrastructuur van topkwaliteit en kennis en kunde zien binnen te halen én te houden. De kwaliteit van onze diensten is daardoor hoog en de service uitstekend. Bovendien doen we er alles aan om de veiligheid voor onszelf en voor onze klanten te waarborgen. 

Wie voor ons kiest, neemt kwaliteit, service én beveiliging serieus!

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde, ervaren en vakbekwame freelancers en zzp’ers. De nieuwe manier van werken en organiseren. De laatste generatie IT’ers vraagt om flexibele contracten, vrijheid, onafhankelijkheid, eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing. En daarvan profiteert u als klant. Razendsnel, oplossingsgericht, klantgericht, scherpe tarieven.

Als één van de eerste providers in Nederland zijn wij jaren geleden al gestart met het aanbieden van groene hosting. Een klein aantal datacenters waren eerder in deze gedachte opgezet maar dit was nog onbekend bij de consument. Cleanbits en The Green Web Foundation hebben een belangrijke bijdrage geleverd in de opkomst van groene hosting. Een steeds groter deel van de webhosters is tegenwoordig dan ook in groene datacenters gevestigd, wat natuurlijk goed is. En sinds kort ook eindelijk de grote bekende partijen. Met maatschappelijk verantwoorde organisaties en overheden als klant, liepen zij op dit gebied namelijk nog ver achter. Groen en duurzaam kost dan ook ook veel investering en tijd.

Onze servers zijn gehost in ISO27001 gecertificeerde én CO2 neutrale datacenters in Nederland. 

Amsterdam
EvoSwitch werkt klimaatneutraal en is ter compensatie van het niet-duurzame energieverbruik een samenwerking aangegaan met Climate Neutral Group. Daarbij heeft het datacenter het energie-verbruik al met 50% gereduceerd met behulp van TNO. SmartDC datacenters werken op 100% duurzame lokale energie, en heeft een van de beste PUE en EUE ratings in de industrie.

De bedrijfsactiviteiten van TDC leveren een bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Dit doen zij door groene innovaties te introduceren zoals het ontwikkelen van eigen energiezuinige koelsystemen. Zij hergebruiken materialen en gebruiken uitsluitend schone energiebronnen voor zuinige machines. Alleen op deze manier blijven zij duurzaam groeien. Deze overtuiging is diep verankerd in hun bedrijfsstrategie en is terug te vinden in alles wat zij doen.

Rotterdam
SmartDC datacenters opereren onder de 1,15 EUE door het gebruik van high-efficiency UPS-systemen van APC en op maat gemaakte adiabatische koeling, aangepast aan de hoge capaciteitseisen in datacenter suites. 

logo-the-green-web-partner
logo-sidnnl
logo-sidn
17124zw
logo-itilcertified
logo_150x150_white
logo-iso-27001