Over ons

i24 staat voor 100% beschikbaarheid van ICT diensten en producten. ICT moet het altijd doen. Dit geldt niet alleen voor de systemen, maar ook voor de ondersteuning. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wij leveren al 25 jaar diverse ICT diensten aan onze belangrijkste doelgroep, het MKB. Ons team bestaat uit gemotiveerde, ervaren en vakbekwame freelancers en zzp’ers, de nieuwe manier van werken en organiseren. En daarvan profiteert u als klant, razendsnelle service, oplossingsgericht en scherpe tarieven. Bovendien doen we er alles aan om de veiligheid voor onze klanten en onszelf te waarborgen. Wie voor ons kiest, neemt kwaliteit, service én beveiliging serieus!

Werken bij en met i24
Ervaren ICT’ers met echte kennis, en nog belangrijker, extreme servicegerichtheid, kunnen zich altijd bij ons aanmelden als, beheerder, ontwikkelaar, webmaster of supportmedewerker. Je werkt bij ons in een team van professionals die veel waarde hechten aan vrijheid, flexibiliteit en zelfstandigheid. Wij krijgen regelmatig ook vraag naar specialisten voor tijdelijke opdrachten vanuit organisaties, zowel commercieel als overheid. Interesse? Stuur een gemotiveerde e-mail met CV naar info@i24.nl.

Resellers en affiliates
Webdesigners, web- en reclamebureaus die ook domeinregistraties en webhosting in beheer hebben of willen aanbieden onder eigen naam kunnen zich bij ons aansluiten. Aantrekkelijk verdienmodel, investering niet nodig, en meeliften op de kennis, ervaring en het netwerk van i24. Resellers staan er nooit alleen voor, en kunnen ook opdrachten van ons of onze klanten tegemoet zien. 

Meer informatie Reseller Hosting