Over ons

Expertise

Wij zijn een no-nonsense ICT dienstverlener en leveren al ruim 25 jaar systeembeheer, kantoorautomatisering, managed services en verschillende soorten managed hosting. Beheer van Windows en Linux servers in ISO27001 gecertificeerde groene datacenters, webhosting, domeinregistratie, private servers, colocatie, iaas, paas, saas en andere cloud oplossingen.​

Missie

Wij leveren topkwaliteit diensten en producten tegen zo laag mogelijke kosten met een zo hoog mogelijke service. En dat doen we elke dag weer beter want we zijn kritisch op onszelf. Klantgerichtheid en klanttevredenheid, daar gaat het om. Onze doelgroep is het MKB maar we leveren ook aan non-profit organisaties. Wij geven je in elk geval het gevoel dat je de beste hostingprovider hebt!

Medewerkers

Wij hebben een zeer hoge norm wat betreft dienstverlening. IT moet het altijd doen, en dat geldt ook voor de medewerkers. Ons team bestaat uit gemotiveerde en hoog opgeleide freelancers. De nieuwe manier van werken en organiseren. De laatste generaties IT’ers vraagt om vrijheid, onafhankelijkheid, eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing. En dat merkt je als klant. Uitstekende service en scherpe tarieven!

ICTWaarborg

Brancheorganisatie ICTWaarborg is dé belangenbehartiger voor de ICT-branche en biedt duidelijkheid en zekerheid. Naleving gedragscode: Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. De bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En ICTWaarborg kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten. Deskundig advies: Van aangesloten bedrijven bij ICTWaarborg mag u verwachten dat u te allen tijde een deskundig advies krijgt. Zij hebben de kennis in huis om de wensen van hun klanten te vertalen naar een voorstel waar u wat mee kunt. Dat kan er toe leiden dat u met iets anders naar huis gaat dan u aanvankelijk voor ogen stond, maar dat eindresultaat hoeft niet perse duurder uit te vallen. Waar het om gaat is dat u als klant goed geholpen wordt.

Domain Registrar

We zijn al ruim 20 jaar aangesloten bij Stichting Internet Domeinregistratie Nederland en hebben al duizenden domeinen geregistreerd en beheerd conform de regels van de SIDN

ITIL gecerticeerd

We zijn meervoudig ITIL gecertificeerd en hebben onze bedrijfsprocessen volgens best-practice ingericht. Een best-practice is een techniek, werkmethode of activiteit die zich als effectiever heeft bewezen dan enige andere techniek, methode etc. De gedachte is dat met de juiste werkmethode een IT-dienst voorspelbaar uitgevoerd kan worden met minder problemen en betere eindresultaten.