Wijziging PHP versies

Op dit moment wordt ons shared hostingplatform voorzien van de laatste PHP versie 8.2. Wij verwachten dat eind januari 2024 alle servers zijn voorzien van de nieuwste versie. Heb je een VPS (eigen server) dan wordt de upgrade met jou afgestemd. Is jouw website niet geschikt voor PHP 8.2 dan kun je deze zelf terugzetten op een vorige PHP versie. De nieuwste PHP versie is sneller, veiliger en ondersteunt de laatste technieken. Maar ook zijn oude onveilige code verwijderd waardoor functionaliteiten in je website mogelijk niet meer werken. Zorg er voor dat je website (en plugins) zijn bijgewerkt met de laatste updates. Mocht je website problemen hebben met de laatste PHP versie en heb je wel alles bijgewerkt met updates raadpleeg dan de leverancier of je webbeheerder.

Heb je een Managed CMS abonnement bij ons dan doen wij het beheer en hoef je zelf niets te doen.

Browsers waarschuwen bezoekers voor onveilige websites.

De beveiligingseisen worden steeds strenger. Bekende browsers als Edge, Google Chrome en Firefox waarschuwen bezoekers nu al voor onveilige websites. Dat staat niet alleen onprofessioneel wat bezoekers afschrikt, maar mogelijk gaan zoekmachines onveilige websites ook niet meer indexeren waardoor je in de toekomst niet meer gevonden wordt.

Onveilige websites, onveilige verbindingen en oude PHP versies binnenkort niet meer ondersteund!

Maar ook de kosten voor beheer en licenties zijn enorm gestegen. Zoals eerder en vaker aangekondigd gaan we de oude PHP versies, scripts en oude applicaties van onze servers verwijderen. Heb je nog een oude website, cms en scripts die geen PHP 8.x ondersteunen, heb je geen beveiligingscertificaten, dan zal je je website z.s.m. moeten updaten. Doe je niets dan zal mogelijk je website helaas op een gegeven moment offline gaan.

Lees hier onze FAQ ‘Hoe wijzig ik mijn PHP versie’

Upgrade je pakket en website.

Als je nog steeds gebruik maakt van het Flexpakket (inmiddels ruim 15 jaar oud!) en een oude website hebt betekent dit dat je al lang klant bent bij ons, wat we uiteraard waarderen, echter, de tijd staat niet stil en de technische vooruitgang ook niet. Het gaat om jouw en onze veiligheid want Cybercrime neemt steeds meer toe en richt zich vooral op het MKB. We raden je dan ook aan over te stappen op één van onze moderne pakketten. Deze pakketten zijn inclusief installatie SSL certificaat, 100% compliant aan de laatste beveiligingsstandaarden, zijn vele malen sneller en bevatten vele malen meer opslag en resources en een nieuwe versie van DirectAdmin.

Migratie Pack

Heb je nog een oud pakket en wil je deze toch blijven gebruiken en is jouw website en CMS up to date en dan kan dit met onderstaand Migratie Pack. Hierbij wordt je pakket beter beveiligd. DNSSEC, een SSL certificaat en een nieuwe veiliger DirectAdmin controlpanel is inbegrepen. Je behoudt dan dezelfde opslagruimte en maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten. Eenmalige kosten € 39,-

Bekijk Migratie Pack

Nieuwe website nodig?

Is jouw website zo erg verouderd dat upgraden niet meer mogelijk is, of ben je sowieso aan een nieuwe en moderne website toe, dan kunnen we je hier ook bij helpen.

Meer informatie