Einde ondersteuning oude Flexpakketten

Maak je nog steeds gebruik van het inmiddels 15 jaar oude Flexpakket dan ben je al heel lang klant bij ons wat we uiteraard zeer waarderen, echter, de technische ontwikkelingen en de tijd staan niet stil.

We hebben eerder gemeld in onze nieuwsbrief en ruim een jaar geleden al vermeld in het controlpanel dat deze oude pakketten moeten worden geüpgraded.

I.v.m. end of life van oudere software versies stoppen leveranciers met de ondersteuning en het leveren van security updates. Wij zijn genoodzaakt, om de stabiliteit en veiligheid van ons platform te kunnen blijven waarborgen, oude PHP versies, protocollen en applicaties te verwijderen van onze servers.

Hoe zie ik of ik nog een oud hostingpakket heb?

Upgrade je pakket

Stap over op één van onze moderne pakketten. Deze bevatten vele malen meer opslag, zijn voordeliger, schaalbaar en zijn 100% compliant aan de moderne beveiligingsstandaarden.

Je betaalt pas voor het nieuwe pakket als het huidige abonnement afloopt. Dit kan per maand of per jaar zijn als je per jaar betaalt. Je maakt dan tot die tijd gratis gebruik van het nieuwe pakket.

Bekijk hier onze moderne hostingpakketten

Moet ik een nieuwe website maken als ik mijn pakket laat upgraden?

Wil je het Flexpakket toch blijven gebruiken dan is er een upgrade beschikbaar.

Flexpakket Upgrade

Wat als je niets doet

Je bent niet verplicht om je pakket te upgraden. Je kunt het oude Flexpakket blijven gebruiken met het risico dat je website binnenkort niet meer (goed) functioneert door de verwijdering van oude software versies van onze servers. Is dat het geval dan kunnen we helaas geen ondersteuning meer bieden om problemen op te lossen.

Je blijft wel zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van je website, cms, code en plugins. Wordt er in de toekomst een beveiligingsrisico geconstateerd door onze security scans dan word je gewaarschuwd. Doe je niets dan wordt bij een volgende scan helaas je account suspended.

Voorkom dat je website offline gaat!