Einde ondersteuning oude Flexpakketten

Maak je nog steeds gebruik van het inmiddels 15 jaar oude Flexpakket dan ben je al heel lang klant bij ons wat we uiteraard zeer waarderen, echter, de technische ontwikkelingen en de tijd staan niet stil.

I.v.m. end of life van oudere software versies stoppen leveranciers met de ondersteuning en het leveren van security updates. Wij zijn genoodzaakt, om de stabiliteit en veiligheid van ons platform te kunnen blijven waarborgen, oude PHP versies, protocollen en applicaties te verwijderen van onze servers.

Hoe zie ik of ik nog een oud hostingpakket heb?

Upgrade Flexpakket

Tot 1 mei 2024 kun je het oude Flexpakket tijdens de migratie naar de nieuwe servers nog laten upgraden. Na 1 mei 2024 is dat niet meer mogelijk. We hebben deze Flexpakketten nooit in prijs verhoogd en moeten ivm met de enorm gestegen kosten de pakketten na een upgrade in prijs verhogen.

Flexpakket Upgrade

Kies voor een modern pakket

Stap over op één van onze moderne pakketten. Deze bevatten vele malen meer opslag, zijn voordeliger, schaalbaar en zijn 100% compliant aan de moderne beveiligingsstandaarden.

Je betaalt pas voor het nieuwe pakket als het huidige abonnement afloopt. Dit kan per maand of per jaar zijn als je per jaar betaalt. Je maakt dan tot die tijd gratis gebruik van het nieuwe pakket.

Bekijk hier onze moderne hostingpakketten

Moet ik een nieuwe website maken als ik mijn pakket laat upgraden?

Wat als je niets doet

Je bent niet verplicht om je pakket te upgraden. Je kunt het oude Flexpakket blijven gebruiken met het risico dat je website (of e-mail) binnenkort niet meer (goed) functioneert door de verwijdering van oude software versies van onze servers. Is dat het geval dan kunnen we helaas geen ondersteuning meer bieden om problemen op te lossen.

Je blijft wel zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van je website, cms, code en plugins. Wordt er in de toekomst een beveiligingsrisico geconstateerd door onze security scans dan word je gewaarschuwd. Doe je niets dan wordt bij een volgende scan helaas je account suspended.

Voorkom dat je website offline gaat!