Digitaliseren met subsidie van Mijn Digitale Zaak

Om efficiënt te kunnen werken en te groeien met je bedrijf, is digitalisering van belang. Veel kleinere ondernemers willen graag digitaliseren, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Dan is het goed om te weten dat er ondersteuning is in de vorm van Mijn Digitale Zaak.

Er zijn 13 verschillende categorieën waar subsidie voor beschikbaar is, bijvoorbeeld voor de onderdelen website, webshop, kassasystemen, maar ook onderdelen m.b.t. de cyberweerbaarheid en AVG. Vanaf 17 mei is het mogelijk om subsidie aan te vragen tot maximaal €2.500,-

Om de huidige digitaliseringsstatus van je bedrijf te toetsen is er een uitgebreide online scan ontwikkeld. Hieruit wordt een adviesrapport gegenereerd die je nodig hebt voor het aanvragen van de subsidie. Doe de scan en wij helpen je met het implementeren van de adviezen en de subsidieaanvraag.
https://www.mijndigitalezaak.nl/

i24 is digitaliseringspartner van Mijn Digitale Zaak. Een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland.
https://www.mijndigitalezaak-aanbod.nl/organisaties/aanbieders/i24-group-bv

Ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender, werken efficiënter en zijn beter beschermd tegen cybercrime.

Hoe werkt het?
Doe de scan en neem contact met ons op.
Naar de scan

Op basis van de gegeven adviezen stellen wij een plan van aanpak en een offerte op. Met de scan en de offerte vragen we subsidie aan bij de RVO.
https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/mijn-digitale-zaak

Wees er snel bij want op = op!

Hoogte subsidie en looptijd

Startdatum:

woensdag 17 mei 2023

09:00 (CET)

Einddatum:

vrijdag 14 juli 2023

17:00 (CET)

Hoogte subsidie (bij voldoen aan voorwaarden):

50% subsidie tot een maximum van € 2.500, waarvan maximaal € 500 voor advies. Uw kosten moeten minimaal € 1000 bedragen.

Totaal budget:

€ 870.000