Website laten maken

Liever het maken van je website uitbesteden?

Wij bouwen een professionele website voor je op basis van WordPress, het meest gebruikte, succesvolle en veilige Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Thema’s en templates bepalen het design van je website. Deze worden samen met menu’s en eventueel andere functionaliteiten door ons op maat gemaakt in je huisstijl. Met het CMS beheer je daarna op zeer eenvoudige wijze je pagina’s (de content). WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden waarmee je elke denkbare soort website tegen betrekkelijk lage kosten kunt realiseren. 

Het ontwerp wordt gemaakt door onze professionele en ervaren webbouwers. Volledig responsive, dus ook meteen geschikt voor tablet en mobiel. De website wordt startklaar voor je opgeleverd met vijf pagina’s aangeleverde tekst en afbeeldingen zodat je direct aan de slag kunt met het toevoegen en bewerken van de rest van de content. Wil je dat we de alle content voor je plaatsen dan kan dat uiteraard ook.

Webshop laten maken

Met WooCommerce integreren we een webshop met alle functionaliteiten die je nodig hebt. Klant- en voorraadbeheer, productbeheer, factureren, online betalen, enz. Volledige vrijheid en niet bent gebonden aan een maximaal aantal producten, dure abonnementen of provisie per sale. Bovendien zit je bij ons niet vast aan systemen of sitebuilders e.d. want je website is later gewoon compleet te verhuizen.

Ook hierbij wordt het ontwerp gemaakt door onze professionele en ervaren webbouwers. Volledig responsive, dus ook meteen geschikt voor tablet en mobiel. De webshop wordt startklaar voor je opgeleverd met vijf pagina’s aangeleverde tekst en afbeeldingen en maximaal 5 opgemaakte producten zodat je direct aan de slag kunt met het toevoegen en bewerken van de rest van de content. Wil je dat we de alle content voor je plaatsen dan kan dat uiteraard ook.

Standaard zorgen we voor een SEO tool waarmee je website beter gevonden wordt door o.a. Google. Ook kunnen we tegen meerprijs de SEO voor je optimaliseren of de integratie voor Google shopping of Bol.com doen zodat je een nog groter bereik krijgt. Bovendien zorgen we dat je webshop voldoet aan de eisen voor eventuele keurmerken. 

Flexibele Service

We werken samen met jou om te komen tot het gewenste resultaat. Daarbij houd je zelf de volledige controle. Ook over de kosten. We richten het in zoals jij het wilt. En wat je zelf wilt doen om kosten te besparen, doe je zelf. Kortom, flexibele service. Ben je geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken en meer informatie. We bieden je een pakket op maat tegen zeer scherpe tarieven met persoonlijke ondersteuning.

Wat doen we
2014-03-12_0543
 • Wij nemen contact met je op 
 • We bespreken je wensen
 • We bieden je een offerte aan
 • Na akkoord gaan we aan de slag
 • We presenteren een concept
 • Na akkoord publiceren we je website
Wat krijg je
WordPress-responsive
 • Een vrijblijvende intake
 • Een vrijblijvende offerte
 • Na opdracht z.s.m. een concept
 • Na akkoord publicatie van je website 
 • CMS voor het beheer van je pagina’s
 • Uitleg en een handleiding
WAT KOST HET
euro
 • Website + WP CMS
 • 5 pagina’s + plaatsen content
 • Prijs v.a. €550,- *
 • Webshop + WP CMS
 • 5 pagina’s + plaatsen content
 • Prijs v.a. €950,- **

* De v.a. prijs geldt voor een basiswebsite met 5 statische (informatieve) pagina’s zoals bijvoorbeeld ‘home’, ‘onze diensten/producten’, ‘over ons’ en ‘contact’, enz. gebaseerd op template of thema waarbij de content zoals logo, tekst en foto’s zelf digitaal wordt aangeleverd. 

** Voor een basiswebshop geldt de v.a. prijs hetzelfde als bij een website, plus dat wij 5 producten opmaken en klaarzetten in de webshop. Het aantal producten wat later zelf kosteloos toegevoegd kan worden is onbeperkt, in onbeperkt aantal categorieën.

De prijs van een uitgebreidere website of webshop op maat laten maken is afhankelijk van de wensen. Het aantal pagina’s, de hoeveelheid content, welke functionaliteiten moeten worden ingebouwd, wat wij moeten doen, wat je zelf kan doen, en wat je zelf aan content kunt aanleveren. Voor meer maatwerk kan dan ook zo geen standaardprijs worden afgegeven. We kunnen wel vooraf een indicatie geven als je dat wilt. Neem in dat geval eerst even contact op of stuur de aanvraag offerte.

Managed WordPress

Tech-Support

En voor wie nóg minder zorgen wil, kan er Managed WordPress bij nemen waarbij we naast het geven van WordPress Experts ondersteuning ook zorgen voor periodieke controle op de performance van je website en het maandelijks onderhoud en het updaten van WordPress en de geïnstalleerde plugins.

Offerte aanvragen

Na het indienen van een offerteaanvraag nemen we contact met je op en bespreken we eerst je wensen zodat we je daarna een passende offerte kunnen aanbieden. Geheel vrijblijvend, je bent tot niets verplicht.