Website laten maken

Liever het maken van je website of webshop uitbesteden? Wij bieden je een professionele én voordelige oplossing! 

WordPress website

Wij bouwen razendsnel je website op basis van een template naar keuze met WordPress, het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Gebruiksvriendelijk, stabiel en veilig. WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden waarmee je elke denkbare soort website tegen lage kosten kunt realiseren. Je website wordt responsive geleverd, wat betekent geschikt voor pc, tablet en smartphone. Daarnaast voldoet je website aan de Google richtlijnen zodat deze goed geïndexeerd kan worden.

Zelf doen? Kies voor onze startklare WordPress Hosting.

WooCommerce webshop

Met WooCommerce integreren we een geavanceerde webshop met alle functionaliteiten die je nodig hebt. Klant- en voorraadbeheer, productbeheer, factureren, online betalen, enz. Je bent niet gebonden aan een maximaal aantal producten, dure abonnementen of provisie per sale dat in tegenstelling tot de meeste webshop aanbieders. Bovendien zit je bij ons niet vast aan je hosting want je webshop is later gewoon compleet te downloaden en te verhuizen.

Zelf doen? Kies voor onze startklare Webshop Hosting.

Ervaring niet nodig

En voor wie nog geen ervaring heeft met WordPress, geen zorgen. Je kunt met gemak na oplevering zelf pagina’s wijzigen of toevoegen en plugins installeren. Je krijgt na oplevering 1 maand gratis WordPress Support. En wil je permanente ondersteuning van een expert dan kun je een abonnement nemen. Met Managed WordPress kun je het technisch beheer volledig uitbesteden aan ons.

Hoe werkt het?

Wil je je website door ons laten maken dan kies je een template voor het design, en upload je foto’s, logo en je teksten. Daarna ontvang je een e-mail met de gespecificeerd wat wat we doen en wat je krijgt, en een prijsopgaaf. Ben je akkoord dan gaan we je website maken. Binnen een week ontvang je een concept ter beoordeling en voor het maken van correcties. Ben je tevreden dan publiceren we je website en krijg je alle gegevens om je website zelf te beheren, en uitleg hoe je dat moet doen.

In het kort: Kies een template, lever teksten, logo’s en foto’s aan en wij doen de rest, voor een vaste prijs, snel en vakkundig.

WAT DOE JE ZELF
 • Kies een template
 • Upload je logo, foto’s en teksten
 • Beoordeel het concept
 • Na oplevering doe je zelf het beheer
WAT DOEN WIJ
 • We beoordelen de geleverde content
 • Sturen je een voorstel
 • Na akkoord maken we een concept
 • Na akkoord publiceren we je website
WAT KOST HET
 • WordPress Website
 • Setup v.a. €550,-
 • WordPress Website + Webshop
 • Setup v.a. €950,- 

De prijs van een website of webshop is afhankelijk van wat je zelf kan leveren aan content, wat wij moeten doen en wat je zelf kan doen. Je krijgt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgaaf en werken na je akkoord samen om te komen tot het gewenste resultaat.

Ik wil meer informatie en advies

Stuur je naam en telefoonnummer dan nemen we contact met je op!

NB: Ben je al klant bij ons neem dan contact op via de klantenservice, dan hebben we meteen je (technische) gegevens en ben je ook sneller geholpen.