Google en Firefox gaan waarschuwen voor onbeveiligde websites

Google en Firefox hebben aangegeven dat zij bezoekers van websites gaan waarschuwen wanneer deze niet zijn beveiligd met een SSL certificaat. En er zullen snel meer browsers dit voorbeeld opvolgen.

Een melding over een niet beveiligde website geeft uw bezoeker uiteraard geen goed gevoel en verwachting is dat veel bezoekers zo’n website meteen zullen verlaten.

Ook zal aan beveiligde websites en goed beveiligde hosting een hogere positie in de zoekmachines van Google gegeven worden. Onvoldoende beveiligde websites komen dus steeds lager in de ranking en zullen op ten duur minder goed gevonden worden. Dit kan je bezoekers en potentiële klanten kosten!

Wij leveren SSL certificaten van Sectigo. SSL certificaten van Sectigo zijn voordelig en worden door alle browsers vertrouwd. Ook op smartphones en tablets. Zeer korte levertijd en een Nederlandstalig validatieproces. Bij i24 heb je een Sectigo certificaat al binnen een dag in huis en hoef je geen documentatie aan te leveren. Bij alle Sectigo SSL certificaten krijg je bovendien een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie en gratis heruitgifte. Het herkenbare Sectigo Trustlogo is inbegrepen.

SSL certificaat bestellen