Je website niet meer veilig volgens Google

Google en Firefox hebben aangegeven dat zij bezoekers van websites gaan waarschuwen wanneer deze niet zijn beveiligd met een SSL certificaat. Een melding over een niet beveiligde website geeft uw bezoeker uiteraard geen gerust gevoel en verwachting is dat veel bezoekers dan ook zullen afhaken al voordat ze uw website gezien hebben.

Ook zal aan beveiligde websites een hogere positie in de zoekmachines van Google gegeven worden. Niet beveiligde websites komen dus steeds lager in de ranking en zullen op ten duur minder goed gevonden worden. Dit kan je bezoekers en potentiële klanten kosten!

Wij leveren SSL certificaten van Comodo. SSL certificaten van Comodo zijn voordelig en worden door alle browsers vertrouwd. Ook op smartphones en tablets. Zeer korte levertijd en een Nederlandstalig validatieproces. Bij i24 heb je een Comodo certificaat al binnen een dag in huis en hoef je geen documentatie aan te leveren. Bij alle Comodo SSL certificaten krijg je bovendien een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie en gratis heruitgifte. Het herkenbare Comodo Trustlogo is inbegrepen.

Host je bij ons een website, dan installeren wij gratis het certificaat voor je!

Meer informatie en SSL certificaten en bestellen