Website migreren naar WordPress

Een WordPress website kent vele voordelen en oneindig veel mogelijkheden. WordPress is veilig, stabiel en wordt beter geïndexeerd door Google.

WordPress voldoet aan veel aanbevelingen van Google en heeft verschillende professionele SEO plugins. Een WordPress website is standaard al beter zichtbaar op mobiele apparaten en bovendien met WordPress Hosting ook vele malen sneller, wat de ranking ook weer beter maakt. Ben je ondernemer met een zakelijke website dan raden we zeker aan om over te stappen op een professioneler platform. Het is de investering zeker waard!

Heb je nu een website gemaakt met een ander systeem of een sitebuilder dan zal de vindbaarheid niet optimaal zijn. Hoewel er vele factoren zijn die van invloed zijn op de ranking, kunnen we uit ervaring wel zeggen dat de WordPress websites die wij maken beter scoren. Daarnaast kunnen we je met een WordPress website helpen om allerlei zaken te verbeteren.

Heb je geen ervaring met WordPress of denk je er over na om een nieuwe website te laten maken, dan kunnen we je daarbij helpen. Zie ook:  https://www.i24.nl/wp/wordpress-website/

Voor klanten die al bij ons hosten, en eerder een website hebben gemaakt met een cms of sitebuilder hebben we aanbieding. Je krijgt als je een standaard WordPress website door ons laat maken een flinke korting omdat we al beschikken over alle content op je huidige website. Dat bespaart jou en ons namelijk veel tijd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.