Werken in de cloud

Cloud PC
Cloud PC is een virtuele pc in de cloud die net zo werkt als een normale fysieke pc alleen heb je geen dure hardware nodig, geen Microsoft licenties, geen back-up software en toch alle functionaliteiten die je nodig hebt, voor een vast bedrag per maand. Slimmer, efficiënter en effectiever (samen)werken op verschillende locaties. Met een internetverbinding kun je altijd en overal inloggen op je Cloud PC. Zo beschikt je wereldwijd over je software, documenten, mailbox en agenda. Op kantoor, thuis, bij klanten op locatie en zelfs op je vakantieadres. Om te werken op je Cloud PC heb je alleen een eenvoudige pc of laptop nodig want de capaciteit voor je applicaties wordt gehaald uit je Cloud PC. Het enige wat je nodig om verbinding te maken is een browser of een verbinding via de remote desktop app die standaard in Windows zit. Maar ook met bijvoorbeeld een Chromebook kun je bij je online werkplek. Is je laptop defect of ben je hem verloren, geen probleem, want al je documenten en applicaties staan veilig in de cloud en worden dagelijks automatisch geback-upt. Een Cloud PC kun je op elk moment eenvoudig uitbreiden met extra capaciteit, specifieke bedrijfssoftware, Microsoft Word, Excel, Outlook, Internet Explorer, Adobe Reader, enz. Een Cloud PC biedt de zekerheid van een flexibele, schaalbare en veilige online werkplek. 

Cloud Exchange
Profiteren van de functionaliteiten en voordelen van Microsoft Exchange, zonder te investeren in een dure Exchange Server en het beheer? Dat kan met Online Mail; de ideale zakelijke totaaloplossing. Ontwikkeld om zakelijke communicatie te optimaliseren en e-mailverkeer veiliger en efficiënter te maken. Efficiëntere zakelijke communicatie, overal toegang tot je actuele mailbox. Met Exchange  beschikt je continu over je actuele mailbox gegevens en collega’s kunnen altijd elkaars agenda inzien, afspraken inplannen en contacten met elkaar delen. Ongeacht waar je je bevindt, kun je altijd je mail-box benaderen en optimaal samenwerken op elk soort apparaat, van laptop, pc of iPad tot je mobiele telefoon. Efficiënte en veilige zakelijke communicatie Wereldwijd 24x7x365 toegang tot je actuele mailbox en agenda Agenda’s en gegevens eenvoudig delen met collega’s Beveiligd middels SSL, antivirus en anti-spam. Inbegrepen: beheer, hard- en software, beveiliging en back-ups.

Cloud Server
Wil je op de online werkplek ook applicaties delen, of gewoon alle mogelijkheden die je in een traditionele fysieke server-client omgeving ook hebt, dan kun je daarnaast ook een Cloud Server afnemen. Een Cloud Server is een flexibele virtuele server die geheel voor je wordt geïnstalleerd en gekoppeld aan je Cloud PC’s. Tevens biedt het je de mogelijkheid naast de reguliere Microsoft software, ook je overige softwareprogramma’s op te nemen in de Cloud. Wij zorgen dat je Cloud Server volledig wordt ingericht naar de specifieke wensen van je organisatie. Je Cloud Server is altijd en overal bereikbaar, zonder dat je hoeft te investeren in hardware en softwarelicenties. Je betaalt een vast bedrag per maand voor enkel en alleen de capaciteit die je nodig hebt. Je betaalt dus nooit te veel. Een Cloud Server is daarnaast ook vele malen veiliger en sneller dan een fysieke server op locatie. Ons streng beveiligde ISO gecertificeerde datacenter met redundante infrastructuur verzekert je van optimale veiligheid en waarborgt je bedrijfscontinuïteit. Een Cloud Server staat voor gegarandeerde beschikbaarheid, is schaalbaar en kostenbesparend. 

Hoge beschikbaarheid, je infrastructuur is continu toegankelijk
Kostenbesparend, je betaalt voor de capaciteit die benodigd is
Flexibel en schaalbaar naar je specifieke behoefte
Onze gecertificeerde Servicedesk biedt deskundige support
Veilig en betrouwbaar, modern datacenter met redundante infrastructuur