VPS Hosting

Een andere steeds meer gevraagde vorm van webhosting is VPS hosting. Een VPS (Virtual Private Server) staat geheel tot je beschikking, in een zogenaamd cluster van meerdere (fysieke) servers. Met een VPS maak je gebruik van eigen resources zoals processorcapaciteit en geheugen. Hiermee halen we het nadeel weg van shared hosting waar je met meerdere gebruikers op een server de resources moet delen. Een VPS is eenvoudig op afstand uit te breiden. Een schaalbare en voordelige oplossing voor wie flexibel gebruik wil maken van dedicated server resources. 

SMALL

VPS Hosting
25
00
per maand
 • 50 GB SSD
 • 1x CPU 1GB RAM
  Dedicated VPS

MEDIUM

VPS Hosting
50
00
per maand
 • 50 GB SSD
 • 2x CPU 4GB RAM
  Dedicated VPS
Populair

LARGE

VPS Hosting
75
00
per maand
 • 50 GB SSD
 • 4x CPU 8GB RAM
  Dedicated VPS

Makkelijk besteld – Snel geleverd – Maandelijks opzegbaar

Met een Managed VPS doe je zelf alleen het beheer van je website en contentbeheer en zorgen wij voor het beheer van de server. Backup en restore, onderhoud, beveiliging en monitoring. Je hebt er dus geen omkijken meer naar.

OS naar keuze

Een managed VPS wordt standaard geleverd met CentOS en DirectAdmin, met de functionaliteiten zoals hierboven vermeld. Deze configuratie wordt het meest geleverd en geschikt om direct een website te hosten. Wil je liever een ander OS en zelf je applicaties kiezen en beheren dan is dat ook mogelijk.

Meer SSD opslag nodig?

Heb je meer SSD ruimte nodig voor je website of applicaties dan kun je deze nu of later eenvoudig laten toevoegen met onze add-on Extra SSD.

Je kunt SSD op je VPS uitbreiden tot maximaaal 1 TB.