Wat is sponsoring

Sponsoring is een activiteit waarbij een commercieel bedrijf optreedt als geldschieter voor een vereniging, evenement of ander initiatief in ruil voor promotie. Vooral in de sport, media en culturele evenementen en instellingen komt sponsoring veel voor. Het doel van de sponsor is vaak tweeledig: zowel het steunen van een maatschappelijk initiatief als het genereren van publiciteit.

De tegenprestatie voor de financiële bijdrage van de sponsor bestaat meestal uit uitingen van zijn logo, soms voorzien van de vermelding van een slogan of website.

Sponsoring door i24

Wij sponsoren graag non-profit organisaties, en initiatieven met het aanbieden van onze diensten. Afhankelijk van de af te nemen diensten en de te verwachten promotie bedraagt de sponsoring 25 tot 100%. Tevens kunnen leden van de organisatie 25% korting krijgen op onze diensten en producten en kunnen besteld worden op onze website met een kortingscode.

Omdat we veel aanvragen krijgen en niet iedereen kunnen sponsoren wordt er jaarlijks beoordeeld welke initiatieven in aanmerking komen voor sponsoring, welke er met een jaar verlengd worden, en welke initiatieven niet worden verlengd. Dit is mede afhankelijk hoe succesvol de sponsoring tot dan toe is geweest. Is er actief bijgedragen aan de promotie, zijn wij vermeld bij evenementen, zijn wij op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, zijn leden van de organisatie klant bij ons geworden, hoeveel sponsoren heeft het initiatief al en wat is het resultaat en de toekomst van het initiatief. Kortom, sponsoring moet van twee kanten komen.

Behalve promotie voor ons die naar eigen inzicht ingevuld mag worden zijn er verder geen plichten, maar ook geen rechten. We stellen geen contracten op, we houden ons gewoon aan de afspraken.

Wil je gebruik maken van onze sponsoring stuur dan een e-mail met uitgebreide motivatie naar info@i24.nl. Vinden wij jouw aanvraag een goed initiatief, dan nemen we contact met je op!