Groene hosting

Je website wordt bij ons gehost op energie-efficiënte servers in CO2 neutrale datacenters in Nederland. Als één van de eerste providers in Nederland zijn wij jaren geleden al gestart met het aanbieden van groene webhosting. Als partner van Cleanbits en The Green Web Foundation hebben we een belangrijke bijdrage geleverd in de opkomst van groene hosting.

Trees for all

Onze servers zijn uiteraard gehost in groene CO2 neutrale datacenters, maar we doen meer! Voor elke fysieke server welke wij in beheer hebben doneren wij een boom aan Trees for all. Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bos projecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat. Trees for All heeft oplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Elke klant van ons draagt dus een steentje bij aan het planten van bomen. Mooi toch?

The Green Web Foundation

The Green Web Foundation wil de transitie van de Internet-sector naar het gebruik van duurzame energie wereldwijd versnellen. Dit doen zij door browser-tools te ontwikkelen waarmee mensen makkelijk inzicht krijgen in de kleur stroom die een internet-aanbieder gebruikt. Tevens bieden zij via partnerships een manier aan echt groene bedrijven om zich te onderscheiden in de markt. Als partner van The Green Web Foundation mogen onze klanten dan ook het certificaat op hun website plaatsen. Show the world you are green!