WordPress

WordPress, het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Gebruiksvriendelijk, stabiel en veilig. WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden waarmee je elke denkbare soort website of webshop tegen lage kosten kunt realiseren. Volledig responsive wat betekent automatisch geschikt voor pc, tablet en smartphone. Daarnaast voldoet je website aan de Google richtlijnen zodat deze goed geïndexeerd kan worden. WordPress draait op speciaal voor WordPress geconfigureerde High Performance servers voor optimale prestaties. Onze WordPress Hosting is als één van de snelste beoordeeld!

WooCommerce

Met WooCommerce integreer je een geavanceerde webshop met alle functionaliteiten die je nodig hebt. Klant- en voorraadbeheer, productbeheer, factureren, online betalen, kassasoftware, enz. Je bent niet gebonden aan een maximaal aantal producten, dure abonnementen of provisie per sale dat in tegenstelling tot de meeste webshop aanbieders. Bovendien zit je bij ons niet vast aan je hosting want je webshop is later gewoon compleet te downloaden en te verhuizen.

Bestellen

WordPress wordt startklaar geleverd inclusief Astra Pro Starter Templates op speciaal ingerichte servers die geoptimaliseerd zijn voor WordPress. Deze servers leveren de beste prestaties, veiligheid en stabiliteit voor WordPress-websites. Enkele kenmerken:

  • Snelle Laadtijden: De servers zijn geconfigureerd om WordPress-pagina’s snel te laden, wat zorgt voor een betere gebruikerservaring en kan bijdragen aan een hogere ranking in zoekmachines.
  • WordPress-specifieke Caching: Ze maken vaak gebruik van caching-mechanismen die speciaal zijn ontworpen voor WordPress om de laadsnelheid van pagina’s te verbeteren.
  • Veiligheid: Extra beveiligingsmaatregelen zijn geïmplementeerd om WordPress-websites te beschermen tegen veelvoorkomende bedreigingen en kwetsbaarheden.
  • WordPress-ondersteuning: Wij bieden gespecialiseerde ondersteuning voor WordPress-gerelateerde vragen en problemen.
  • Eenvoudig Beheer: Automatische updates voor WordPress-core en plugins, evenals eenvoudige installatieprocessen.
  • Optimalisatie voor WordPress: De serverconfiguratie is specifiek afgestemd op de vereisten van WordPress, wat resulteert in betere compatibiliteit en prestaties.