Je WordPress website maken was nog nooit zo eenvoudig!

Bij onze WordPress Hosting met gratis Starter Templates worden tientallen professionele templates voor je klaargezet waaruit je met 1 klik kunt kiezen en een website kunt maken. Alles wat je nodig hebt, inclusief de gewenste builder, benodigde thema’s en plugins en – indien gewenst – de gehele demo content wordt volledig automatisch voor je geïmporteerd en geïnstalleerd. 

Met de Nederlandstalige wizard personaliseer je daarna de de website met je eigen logo, afbeeldingen en vervang je eenvoudig de geïmporteerde teksten. Geen WordPress of technische kennis nodig, geen gedoe met en zoeken naar thema’s, alles in één pakket.

Heldere uitleg, demo’s, video’s, te upgraden naar een Pro versie voor nog meer mogelijkheden. Geschikt voor starters. Kom je er toch niet uit, dan helpen we je verder!

Wil je geen gebruik maken van de Starter Templates dan kun je uiteraard kiezen voor een eigen thema of bestaande website.

Voor beheer en technische WordPress ondersteuning hebben we ook Service Abonnementen.

WordPress Hosting draait op speciaal voor WordPress geconfigureerde servers voor optimale prestaties. Getest als één van de snelste WordPress Hosting van Nederland.

“Bij het inloggen op het WordPress controlpanel voel je meteen dat de hosting van i24 razendsnel is. Geen wachttijden maar gewoon een snelle response van de backend.”

Lees de review
WordPress
woocommerce