PrestaShop

Geavanceerde en complete webshop met alle functionaliteiten die je nodig hebt. Klant- en voorraadbeheer, productbeheer, factureren, online betalen, nieuwsbriefsysteem, SEO, tientallen modules voor nog meer mogelijkheden, en onbeperkt producten. Geen provisie per verkoop en je zit niet vast aan ons als provider. Je kunt je webshop altijd geheel downloaden en verhuizen. Dit in tegenstelling tot de meeste andere webshop aanbieders.

PrestaShop wordt startklaar met voorbeeld content geleverd. Je kunt meteen aan de slag! PrestaShop Hosting draait op speciaal voor PrestaShop geconfigureerde High Performance servers voor optimale prestaties. PrestaShop wordt wereldwijd door meer dan 300.000 webshops gebruikt. Koppelingen met Paypal, Google, Facebook en Mailchimp. Deze partners van PrestaShop staan voor je klaar om van je webshop een succes te maken.

Wil je de backend bekijken van de demo, vraag dan de login gegevens bij de klantenservice.

PrestaShop bestellen

Een overzicht van alle pakketten en specificaties vind je hier

Speciaal ingerichte servers die geoptimaliseerd zijn voor PrestaShop. Deze servers leveren de beste prestaties, veiligheid en stabiliteit voor PrestaShop-websites. Enkele kenmerken:

  • Snelle Laadtijden: De servers zijn geconfigureerd om PrestaShop-pagina’s snel te laden, wat zorgt voor een betere gebruikerservaring en kan bijdragen aan een hogere ranking in zoekmachines.
  • PrestaShop-specifieke Caching: Ze maken vaak gebruik van caching-mechanismen die speciaal zijn ontworpen voor PrestaShop om de laadsnelheid van pagina’s te verbeteren.
  • Veiligheid: Extra beveiligingsmaatregelen zijn geïmplementeerd om PrestaShop-websites te beschermen tegen veelvoorkomende bedreigingen en kwetsbaarheden.
  • PrestaShop-ondersteuning: Wij bieden gespecialiseerde ondersteuning voor PrestaShop-gerelateerde vragen en problemen.
  • Eenvoudig Beheer: Automatische updates voor PrestaShop-core en plugins, evenals eenvoudige installatieprocessen.
  • Optimalisatie voor PrestaShop: De serverconfiguratie is specifiek afgestemd op de vereisten van PrestaShop, wat resulteert in betere compatibiliteit en prestaties.