Gratis Hosting

Startpakket voor eenvoudige websites

Voor wie met een eenvoudige website wil starten en geen gebruik wilt maken van alle functionaliteiten die we aanbieden met de betaalde hosting stellen wij gratis hosting beschikbaar.

Gratis hosting staat over het algemeen kwalitatief slecht aangeschreven omdat het veelal gaat om aanbieders met veel downtime en slechte service. Wij kunnen gratis hosting aanbieden van uitstekende kwaliteit,

Installatron, 100+ gratis applicaties

Je bent vrij in de keuze waarmee je je website wilt bouwen en je kunt net als met betaalde hosting naar wens applicaties, een CMS of een blog met een paar muisklikken installeren vanuit Installatron.

Met Installatron installeer je volledig geautomatiseerd en snel je applicaties en databases. Alle instellingen worden voor je geconfigureerd. Verwijderen is ook net zo eenvoudig. Het grote voordeel van Installatron is dat updates die belangrijk zijn voor de veiligheid van je website ook automatisch geïnstalleerd worden zodra deze worden uitgebracht door de leveranciers.

Met ons gratis hostingpakket heb je alles wat je nodig hebt om een website te kunnen publiceren. Het enige wat je nodig hebt is een domeinnaam en een e-mailadres, want er er is geen e-mail in je pakket inbegrepen. Een domeinnaam kun je of heel voordelig bij ons registreren, of als je er al een hebt naar ons laten verhuizen. Wij registreren zonder tussenkomst van derden je domeinnaam. We zijn als NL registrar al ruim 20 jaar aangesloten bij de SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) en hebben al duizenden domeinen voor klanten geregistreerd en beheerd. Bij ons is dat dus goed geregeld!

Is dit allemaal duidelijk en voldoende voor je dan is onze gratis hosting misschien wat voor je om mee te starten. Je kunt later zonder verlies van je website altijd nog eenvoudig upgraden naar betaalde hosting. 

INBEGREPEN
Gratis domeinnaam
Controlpanel NL
Webmail
Secure mail relay
POP IMAP SMTP
Spamfilter
PHP 7.x
100+ gratis apps
Sitebuilder
FTP
Lets Encrypt
Gratis SSL certificaat
MySQL Databases
Cronjobs
Dagelijkse backup
GESCHIKT VOOR
Blog, Website of Webshop
WordPress, Joomla, enz CMS
Eigen HTML of PHP
CGI en Javascript
E-mail op Smartphone, Outlook
ABONNEMENT
Geen setupkosten
Maandelijkse betaling
Maandelijks opzegbaar
Levering zelfde werkdag