Advies Webhosting

Webhost kiezen

Er zijn talloze hostingbedrijven die uiteraard allemaal heel goed zijn. De prijzen liggen gemiddeld ook wel gelijk, hoewel goed opletten wel nodig is. Sommige aanbieders vermelden een prijs voor het eerste jaar of zelfs de eerste maand, waarna de prijs aanzienlijk hoger wordt. Een steeds groter deel van de webhosters is tegenwoordig ook in groene datacenters gevestigd, en dat is natuurlijk goed. Vooral sinds kort ook de grote bekende partijen, met maatschappelijk verantwoorde organisaties en overheden als klant, liepen op dit gebied namelijk ver achter. Logisch want groen en duurzaam vereisen veel investeringen. Dan de onafhankelijke vergelijkingsites of blogs die over hostingbedrijven schrijven en een overzicht laten zien van goede keuzes. Deze sites worden echter bijna allemaal betaald voor het plaatsen van deze vermeldingen of verdienen er aan als via hun website een klant wordt bezorgd. Commercieel advies dus, wat uiteraard niet verboden is, maar echt onafhankelijk zoals zij vaak beweren is het niet. Dus waar moet je nou op letten en wie moet je nou geloven? En hoe en welke kies je dan? Dat is dan ook niet zo eenvoudig, zeker niet als je voor het eerst een website gaat hosten. Wij kunnen niet voor je kiezen, maar wij voldoen wel aan alle eisen en mogelijk ook aan jouw wensen. Wij leveren al bijna 20 jaar hostingdiensten, hebben vanaf het begin als een van de eersten al vanuit overtuiging groen en duurzaam geïnvesteerd en hebben in dit kader weloverwogen keuzes gemaakt in producten en leveranciers. We investeren voortdurend in nieuwe en betere techniek waardoor we onze diensten met volle overtuiging kunnen aanbieden.

Website bouwen

Met onze shared hostingpakketten ben je geheel vrij in de keuze hoe je je website wilt (laten) bouwen en beheren. Heb je niet zoveel kennis van HTML, PHP of Javascripts dan raden we aan gebruik te maken van een content management systeem, zoals WordPress, Joomla, Drupal, enz. Ook voor het bouwen van een webshop zijn er talloze systemen gratis te gebruiken zoals Magento en WooCommerce. Deze cms applicaties zijn bij ons in een paar muisklikken volledig geautomatiseerd te installeren zonder technische kennis. Een greep uit de mogelijkheden, want wij bieden ruim 100 gratis te installeren applicaties waarmee elk denkbaar doel gerealiseerd kan worden. Maar je kunt ook kiezen voor onze Site Builder. Een buitengewoon technisch hoogstandje helemaal gratis bij ons Shared Hosting pakketten. Met Site Builder is een website maken een kwestie van enkele minuten en was nog nooit zo eenvoudig. Kies een template en met drag en drop sleept je als het ware de website in elkaar. Je kunt kiezen uit bijna 200 prachtige professionele templates. Voor elke branche is er een template beschikbaar. Pas deze aan naar je wensen, plaats afbeeldingen, tekst en andere content, klik op publiceer, en jewebsite is online. Ook het bouwen van een webshop is in een handomdraai gerealiseerd inclusief module voor kassa, betalen iDeal, Paypal, enz.

Pakket kiezen

Voor je website en e-mail, maar ook voor je backups en andere data heb je net als met een PC opslagruimte nodig. Onze pakketten zijn vanaf 5GB. Dat is ruimschoots genoeg voor een stevige website en e-mailgebruik. Groeit je data dan kun je later altijd nog een groter pakket nemen. Stel je hogere eisen aan de hosting, heb je een zeer druk bezochte website, wil je heel veel data opslaan en uitwisselen, een zware database toepassing laten draaien, dan is het overwegen van een eigen dedicated server of een VPS (virtual private server) zeker aan te raden. Wil je een professionele WordPress website of webshop, zekerheid en gemak, dan kun je ook kiezen voor onze WordPress Hosting. WordPress en de winkelmodule Woo-Commerce vereisen veel kracht van een server. Veel WordPress websites zijn dan ook vaak traag. Onze WordPress Hosting is voor klanten die hoge eisen stellen aan snelheid en stabiliteit. Je beschikt met onze WordPress Hosting over een eigen server (VPS) die wij voor je beheren. De capaciteit van de server is geheel voor je website en eenvoudig uit te breiden. Uitstekende prestatie van je website of shop is hiermee gegarandeerd. Daarnaast bieden we gratis ondersteuning als je hulp nodig hebt. Jouw WordPress server wordt kant en klaar geleverd, je kunt meteen aan de slag. Per maand opzegbaar. Hoe dan ook, je loopt bij ons ook geen risico en zit nergens aan vast. Mocht je weer willen opzeggen dan dit op elk gewenst moment , zonder ingewikkelde procedures en langlopende contracten. We houden het eenvoudig en betrouwbaar. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en blijven over onze service, ook nadat ze hebben opgezegd. Probeer ons uit, je krijgt er geen spijt van!