Wij hosten je website

Al bijna 25 jaar

Er zijn talloze hostingbedrijven die uiteraard allemaal heel goed zijn. De prijzen liggen gemiddeld ook wel gelijk, hoewel goed opletten wel nodig is. Sommige aanbieders vermelden een prijs voor het eerste jaar of de eerste maand, waarna de prijs aanzienlijk hoger wordt. 

Vergelijkingssites of blogs die over hostingbedrijven schrijven tonen vaak een overzicht van goede goede webhosters. Deze sites worden echter bijna allemaal betaald voor het plaatsen van deze vermeldingen of verdienen er aan als via hun website een klant wordt bezorgd. Commercieel advies dus, wat uiteraard niet verboden is, maar echt onafhankelijk zoals zij vaak beweren is het niet. 

Dus waar moet je nou op letten en wie moet je nou geloven? En hoe en welke kies je dan? Dat is dan ook niet zo eenvoudig. Zeker niet als je voor het eerst met een website gaat beginnen.

Wij kunnen niet voor je kiezen, maar wij voldoen wel aan alle eisen en mogelijk ook aan jouw wensen. Wij leveren al bijna 25 jaar ict en hostingdiensten, hebben vanaf het begin als een van de eersten al vanuit overtuiging groen en duurzaam geïnvesteerd en hebben in dit kader weloverwogen keuzes gemaakt in producten en leveranciers. We investeren voortdurend in nieuwe techniek en beveiliging waardoor we onze diensten met volle overtuiging kunnen aanbieden.