WEBSHOP DEMO'S

Hieronder onze keuze van een aantal Content Management Systemen (CMS) waarmee je een webshop kunt bouwen en beheren. Onderstaande applicaties hebben we al jaren ervaring mee en voldoen aan onze kwaliteitseisen waardoor we deze ook aan onze klanten aanbieden. Het overzicht is gesorteerd op moeilijkheidsgraad. Van deze selectie is een demo beschikbaar die je kunt bekijken. Wil je de backend (beheerpaneel) zien en kunnen testen, neem dan contact op voor de login gegevens.

OpenCart
OpenCart is een webshop cms rijk aan functies ontworpen, gemakkelijk te gebruiken, zoekmachine vriendelijk en met een visueel aantrekkelijke interface.

Aanbevolen systeemvereisten qua server CAT I (Basic Hosting)


Taal: Nederlands | 
Demo | Bestellen

MoeilijkheidsgraadMogelijkheden

PrestaShop
PrestaShop is een professionele e-commerce winkelwagen applicatie. In eerste instantie uitgebracht in 2007, PrestaShop is momenteel een van de meest gebruikte e-commerce toepassingen van meer dan 100.000 winkels. Prestashop wordt momenteel ook aangeboden door Paypal i.c.m. betaalsystemen. Professioneel, modern uiterlijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Aanbevolen systeemvereisten qua server CAT II (Premium Hosting)


Taal: Nederlands | 
Demo | Bestellen

MoeilijkheidsgraadMogelijkheden

WooCommerce
WooCommerce is Webshop wat draait op WordPress met alle functionaliteiten die je nodig hebt. Klant- en voorraadbeheer, productbeheer, factureren, online betalen, enz. Volledige vrijheid en niet bent gebonden aan een maximaal aantal producten, dure abonnementen of provisie per sale. Bovendien zit je niet vast aan systemen of sitebuilders e.d. want je webshop is later gewoon compleet te downloaden en te verhuizen. 

1000+ beschikbare thema’s en templates beschikbaar voor elk soort design. Ook geheel op maat te (laten) maken.

Aanbevolen systeemvereisten qua server CAT III (WordPress Hosting)

Taal: Nederlands | Demo | Bestellen

MoeilijkheidsgraadMogelijkheden

Magento
Magento is een van de meest krachtige webshop systemen die er bestaan. Geschikt voor zware shops met veel producten en verkeer. Magento is voor professioneel en zakelijke gebruik uitermate geschikt. Magento vereist enorm krachtige servers met veel specifieke configuratie. Magento is daardoor ook de duurste oplossing die er is. 

Minimale systeemvereisten qua server CAT IIII (VPS Hosting)

Taal: Engels | Demo | Bestellen

MoeilijkheidsgraadMogelijkheden