Upgraden

Hieronder enkele producten waarmee je je domein, hostingpakket of VPS kunt uitbreiden.

Heb je al een hostingpakket of VPS bij ons dan kun je eenvoudig je opslagruimte vergroten met extra SSD. Extra SSD wordt maandelijks in rekening gebracht naast je huidige pakket en is maandelijks opzegbaar als je het niet meer nodig hebt. Flexibel voor klanten die (tijdelijk) extra ruimte nodig hebben voor een website, webshop, migraties, testen, presentaties, backups, enz.

Om onze hostingklanten te ondersteunen bij het beveiligen van hun website hebben wij een SSL Service opgezet waarbij wij het gehele proces, van aanvraag, validatie en installatie voor onze rekening nemen. Wij verzorgen het genereren van de CSR code, de aanvraag bij de uitgevende instantie, en na validatie het installeren van de certificaten op jouw server of website.

DNSSEC is een uitbreiding op het DNS-protocol dat het gebruik van domeinnamen veiliger maakt. DNSSEC beschermt het DNS tegen ongewenste manipulatie en dient als basis voor verdere beveiligende maatregelen, zoals bijvoorbeeld DANE. DNSSEC wordt eenmalig in rekening gebracht per domein.