Quick.cms en Quick.cart

Wil je een eenvoudige website of webshop maar heb je helemaal geen kennis en ervaring met het maken van een website of content management systemen, en moet het allemaal niet te ingewikkeld zijn? Geen probleem, dan hebben we Quick.cms of Quick.cart voor je. Dit cms is gegarandeerd het meest gebruiksvriendelijke wat er bestaat voor en geschikt voor beginners. Het enige wat je zelf moet doen is pagina’s aanmaken, tekst schrijven en eventueel afbeeldingen toevoegen. Zelfs de webshopversie is net zo eenvoudig. En mocht je het verder willen uitbreiden dan kun je upgraden naar een betaalde versie. Het cms wordt door ons op je hosting geïnstalleerd en startklaar voor je opgeleverd dus je hoeft niets meer zelf te configureren en kunt meteen aan de slag. 

Wil je ook dit eenvoudige cms gebruiken voor je website, neem dan contact op met ons Support Center. Het cms en de installatie op je hosting is helemaal gratis! 

Heb je het al in gebruik en ben je er ook razend enthousiast over, dan kunnen we tegen geringe kosten het design naar wens voor je aanpassen. Vraag naar de mogelijkheden.