Over reviews

Vandaag de dag zijn reviews over je diensten en producten op sociale media van essentieel belang. Veel potentiele klanten zijn hierin geïnteresseerd en zullen bij goede reviews eerder geneigd zijn een aankoop te doen bij je. Een goed marketingmiddel dus. 

Er zijn vele bureaus die hiervan hun verdienmodel hebben gemaakt en dit voor je kunnen verzorgen. Het gaat te ver om alle mogelijkheden en voordelen te benoemen, maar aan de andere kant is onze ervaring ook dat klanten het als enorm irritant en opdringerig kunnen ervaren als zij voortdurend met e-mails worden bestookt uit jouw naam om een review te schrijven na een verkoop of zelfs na alleen contact.

Ook zijn er aanbieders van reviews en backlinks. Fake reviews dus, wat voor ons betreft dubieus is als je hiermee nieuwe klanten wilt overhalen. We zien het erg veel maar dit kan uiteindelijk ook tegen je gaan werken. 

Het is dus van belang om goed na te denken over of en hoe je reviews wilt gaan implementeren als marketingmiddel. Laat je goed adviseren.

Ondanks dat wij het belang inzien van reviews willen wij onze klanten niet door een bureau onnodig lastigvallen met zulke e-mails na een aankoop of contact. Wel waarderen wij het uiteraard zeer als u ons een beoordeling geeft over onze diensten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en klanten uw ervaring laten weten. Wij maken alleen gebruik van Google reviews omdat deze gratis, onafhankelijk en betrouwbaar zijn. 

Wil je ons een beoordeling geven of de reviews over ons lezen, klik dan op onderstaand Google logo. Alvast hartelijk dank voor de moeite!