Online Schijf

Overal je bestanden beschikbaar

De meest veilige en gebruiksvriendelijke app waarmee je al je bestanden kunt opslaan in de cloud en overal ter wereld kunt benaderen. PC, laptop, tablet of smartphone, op alle apparaten met een internetverbinding kun je met de app of een browser je bestanden openen, downloaden en uploaden. Daarnaast kun je met meerdere gebruikers in een groep werken en bestanden delen. Het platform is razendsnel en de verbinding is veilig. Geen gedoe meer met USB sticks en geen risico op verlies of diefstal. Al je data staat op onze eigen servers in Nederlandse datacenters. Gegarandeerd veilig, volledig bij ons in beheer en privacy protected.

Gratis app voor je smartphone en pc

Download de app en synchroniseer eenvoudig automatisch al je bestanden met je PC, tablet of smartphone. De software is Nederlandstalig en zo eenvoudig in gebruik dat iedereen er mee kan werken. Met de sync tool voor je PC integreer je in een minuut je eigen cloud opslag in de Windows verkenner en sleep je eenvoudig je bestanden van de cloud naar je PC en andersom, zelfs offline.

Nooit meer verlies van je data

PC of laptop gecrashed? Geen probleem, je bestanden staan in de cloud! Bovendien wordt er van je account ook nog dagelijks een backup gemaakt waarmee je tot een week terug bestanden kunt herstellen.

EIGENSCHAPPEN

Online dataopslag
Overal beschikbaar
Delen met vrienden
Gratis PC software
Gratis mobile app
Automatische synchronisatie
Veilige en snelle verbinding
Te koppelen met Extra SSD

ABONNEMENT

Geen setupkosten
24×7 support
Maandelijkse betaling
Maandelijks opzegbaar
Levering zelfde werkdag

SMALL

Online Schijf
5
00
per maand
  • 25 GB SSD

MEDIUM

Online Schijf
10
00
per maand
  • 50 GB SSD

LARGE

Online Schijf
15
00
per maand
  • 75 GB SSD

Aan alle pakketten is tot 1TB extra SSD koppelen mogelijk