SIDN Merkbewaking

Wordt jouw merk misbruikt in domeinregistraties of op websites? Met SIDN Merkbewaking voor het MKB word je gewaarschuwd als er een domeinnaam is geregistreerd die lijkt op jouw merk, en gebruik van je logo op websites. Dan kun je in actie komen voordat een aanval op je merk start of voordat je merk last krijgt van look-a-likes of identiteitsfraude. Zo voorkom je reputatieschade en hoge kosten.

i24 is 1 van de 3 aanbieders die namens SIDN de tooling MKB Merkbewaking aanbieden.

Productpagina SIDN Merkbewaking

Waarom SIDN Merkbewaking?

Typosquatting is het registreren van web- of mailadressen die lijken op jouw merk. Zo kunnen criminelen zich voordoen als jouw bedrijf. Hiermee doen ze gerichte aanvallen, waarbij ze gegevens of geld stelen via een valse website. Daarnaast gebruiken criminelen het voor CEO-fraude, waarbij zij zich met nepmails voordoen als de ceo, directeur of manager. Vaak met grote financiële en imago schade voor het bedrijf tot gevolg. Ook zijn criminelen actief op social media en marktplaatsen, waar ze nep advertenties en nep producten plaatsen. 

Hoe werkt het

SIDN Merkbewaking scant voortdurend domeinnamen en websites op overeenkomsten met jouw naam en logo. De resultaten worden gefilterd en in een overzichtelijk dashboard gepresenteerd. Je bent op de hoogte van domeinnaamregistraties die lijken op jouw merk en of jouw logo wordt gebruikt op websites.

Ontdek je met SIDN Merkbewaking online misbruik? Vanuit het dashboard neem je direct passende actie voordat een aanval op je merk start. Zo voorkom je reputatieschade en hoge kosten.

€29,95 per maand
Maandelijks opzegbaar

De voordelen op 'n rij

✔️  Voorkomt identiteitsfraude en reputatieschade.

✔️  Monitoring op domeinnamen die lijken op jouw merknaam.

✔️  Monitoring van jouw logo op websites.

✔️  Alerts per e-mail wekelijks in je mailbox.

✔️  Direct passende actie te ondernemen bij misbruik.

✔️  Ervaren specialisten bieden hulp bij een juridisch proces.

✔️  Geen langdurige contracten of abonnementen.

✔️  Per maand betalen, per maand opzeggen.

Meer informatie of advies?

Stel je vraag dan nemen we z.s.m. contact met je op!

NB: Niet voor het melden van problemen of storingen! Ben je al klant bij ons neem dan contact op via de klantenservice