Dit heb je nodig

Een domein is een unieke naam (www adres) waarmee je vindbaar bent op het internet . Je kunt een nieuwe domeinnaam registreren of een bestaande domeinnaam naar ons laten verhuizen. Je kunt meerdere domeinnamen koppelen aan een website.

Controleer of de domeinnaam nog vrij is en voeg deze toe aan je winkelmand. Je kunt meerdere domeinnamen controleren en tegelijk bestellen.

De volgende meest gebruikte extensies kunnen direct online worden geregistreerd:
| .nl | .be | .info | .eu | .net | .com |
Andere extensies kunnen besteld worden via de klantenservice.

loading
Please enter your domain.
Domeinnamen mogen alleen bestaan uit letters (a-z) cijfers (0-9) en een koppelstreepje (-)

De verwerking van domeinregistraties neemt bij alle dns providers enige tijd in beslag. Aan getoonde beschikbaarheid kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanbevolen pakket

VPS Hosting
Een VPS (Virtual Private Server in de cloud) voor het hosten van één of meerdere websites. Op een VPS is bijna elke denkbare website, webshop of andere webapplicatie te installeren met eigen PHP, HTML, Java, en/of een standaard CMS.

Met een VPS beschik je over eigen IPv4 en IPv6 adressen en dedicated servercapaciteit. Een VPS is schaalbaar en kan op elk moment worden uitgebreid met capaciteit en serverkracht. In tegenstelling tot de andere hostingpakketten is de serverconfiguratie naar wens te wijzigen.

Pakket (S)
50 GB SSD opslag. 1TB p/m dataverkeer (FUP). 1xCPU/2GB RAM dedicated resources op elk gewenst moment uit te breiden. Geleverd met DirectAdmin (UK). 

Het beheer van de server doe je zelf. Wil je een Managed VPS kies dan ook voor een VPS Beheer abonnement.

Abonnement
Maandelijkse betaling
Automatische verlenging
Maandelijks opzegbaar