Wijziging tarieven en pakketten

Domeinregistraties het eerste jaar 50% korting
Per 1 januari 2019 wijzigen voor een aantal extensies de tarieven van domeinregistraties met een paar procent. Daar tegenover staat dat wij het hele jaar een actie hebben van 50% korting op onderstaande extensies bij nieuwe registraties.

Raadpleeg onze website voor meer informatie

Hostingpakketten groter en schaalbaar
We kennen nog 3 standaardpakketten voor alle hostingproducten, Small, Medium en Large. Omdat de vraag naar schaalbaarheid  steeds groter wordt in de toekomst zit het verschil niet meer in de hoeveelheid diskruimte maar in servercapaciteit. Websites worden steeds groter en zwaarder maar ook het aantal bezoekers kan toenemen. En als je website of webshop steeds meer bezoekers krijgt wil je ook dat deze goed blijft presteren. Je kunt nu eenvoudig je pakket upgraden naar een pakket met meer servercapaciteit. Schaalbaarheid is het waar het om gaat. En dat geldt ook voor de opslagcapaciteit. De nieuwe hostingpakketten bevatten standaard al veel SSD opslag maar kunnen eenvoudig worden uitgebreid met extra SSD pakketten.

Raadpleeg onze website voor meer informatie

Terug van weggeweest, Gratis Hosting!
Om ook klanten te kunnen blijven bedienen met een kleine website of minder budget bieden we net als vroeger weer gratis hosting aan. Er zijn wat beperkingen t.o.v. betaalde hosting maar de pakketten voldoen aan de basisbehoefte en zijn ook technisch van uitstekende kwaliteit.

Raadpleeg onze website voor meer informatie