Support Center

ICT Diensten | Managed Hosting | Domeinregistratie | SSL Certificaten | Online Schijf | Breedband - Telefoon - Televisie | Partners & Resellers

WERKEN IN DE CLOUD
Change the way you do business

Hoge beschikbaarheid, je infrastructuur is continu toegankelijk
Kostenbesparend, je betaalt voor de capaciteit die benodigd is
Flexibel en schaalbaar naar je specifieke behoefte
Onze gecertificeerde Servicedesk biedt deskundige support
Veilig en betrouwbaar, modern datacenter met redundante infrastructuur

CLOUD WERKPLEK
Altijd en overal beschikbaar

Online Werkplek in de cloud. Geen eigen servers, geen Microsoft licenties, geen back-up, geen beheer en toch alle functionaliteiten die u nodig hebt, voor een vast bedrag per maand. Online Werkplek biedt uitkomst! Slimmer, efficiënter en goedkoper (samen)werken op verschillende locaties, apparaat en tijdstip dat je voorkeur heeft. Altijd en overal beschikbaar. Met een internetverbinding kun je altijd inloggen op uw online werkplek, die exact gelijk is aan je huidige werkomgeving. Zo beschikt u wereldwijd over uw software, documenten, mailbox en elkaars agenda. Op kantoor, thuis, bij klanten op locatie en zelfs op uw vakantieadres. Uw Online Werkplek beschikt over specifieke bedrijfssoftware, Microsoft Word, Excel, Outlook, Internet Explorer en Adobe Reader. U hebt ook toegang tot een persoonlijke en gezamenlijke schijf. Online Werkplek biedt de zekerheid van een flexibele, schaalbare en veilige werkplek.

CLOUD MAIL
De ideale zakelijke totaaloplossing

Profiteren van de functionaliteiten en voordelen van Microsoft Exchange, zonder te investeren in een dure Exchange Server en het beheer? Dat kan met Online Mail; de ideale zakelijke totaaloplossing. Ontwikkeld om zakelijke communicatie te optimaliseren en e-mailverkeer veiliger en efficiënter te maken. Efficiëntere zakelijke communicatie, overal toegang tot uw actuele mailbox. Met Online Mail beschikt u continu over de actuele mailbox en collega's kunnen elkaars agenda inzien, afspraken inplannen en contacten met elkaar delen. Ongeacht waar u zich bevindt, kunt u altijd uw mailbox benaderen en optimaal samenwerken op elk soort apparaat, van laptop, pc of iPad tot aan uw mobiele telefoon. Efficiënte en veilige zakelijke communicatie Wereldwijd 24x7x365 toegang tot uw actuele mailbox en agenda Agenda's en gegevens eenvoudig delen met collega's. Beveiligd middels SSL, antivirus en anti-spam. Inbegrepen: beheer, hard- en software, beveiliging en back-ups.

CLOUD SERVER
Geen investering in dure hardware

Wilt u op de online werkplek ook applicaties delen, of gewoon alle mogelijkheden die u in een traditionele fysieke server-client omgeving ook hebt, dan kunt u daarnaast ook een online server afnemen. Een online server is een flexibele virtuele server die geheel voor u wordt geïnstalleerd, beheerd en geplaatst in ons datacenter, gekoppeld aan uw online werkplekken. Tevens biedt het u de mogelijkheid naast de reguliere Microsoft software, ook uw overige softwareprogramma's op te nemen in de Cloud. Wij zorgen dat uw VPS volledig wordt ingericht naar de specifieke wensen van de organisatie. Geen investering in dure hardware en licenties. U betaalt een vast bedrag per maand voor enkel en alleen de capaciteit die u nodig heeft. U betaalt dus nooit te veel. Een VPS is daarnaast ook vele malen veiliger en sneller dan een fysieke server op locatie. Ons streng beveiligde ISO gecertificeerde datacenter met redundante infrastructuur verzekert u van optimale veiligheid en waarborgt uw bedrijfscontinuïteit. Een VPS staat voor gegarandeerde beschikbaarheid, is schaalbaar en kostenbesparend. 

Onderdeel van

i24® Group B.V.
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam - Brainpark

Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam

T: 010-7982427 (9:00-17:00)
F: 010-2045555
E:
www.i24.nl

KVK: 24414037 BTW: NL817919594B01

Informatie

Klantenservice
Service Levels
Algemene Voorwaarden
7 Zekerheden
Klachten
Privacy Statement
Disclaimer

Aangesloten bij

ICTWaarborg
ISPGids.com
Internetdienstverleners.nl

Diensten

Support Center
Webhosting
Domeinregistratie

Private Servers
Werken in de Cloud
Online Schijf
SSL Certificaten

Datacenters

SmartDC
TDG
EvoSwitch