ICT Diensten | Shared Hosting | Dedicated Hosting | VPS Hosting | Wordpress Hosting | Online Schijf | SSL Certificaten | Support Center

VPS HOSTING
je eigen windows of linux server in de cloud

Een andere steeds meer gevraagde vorm van een hosting is VPS hosting. Een VPS (Virtual Private Server) staat geheel tot uw beschikking, in een zogenaamd cluster van meerdere (fysieke) servers. Met een VPS maakt u gebruik van eigen resources zoals processorcapaciteit en geheugen. Hiermee halen we het nadeel weg van shared hosting waar u met meerdere gebruikers op een server de resources moet delen. Een VPS is eenvoudig op afstand uit te breiden. Heeft uw VPS meer processorcapaciteit of geheugen nodig, dan is dit binnen enkele minuten geregeld. Een schaalbare en voordelige oplossing voor wie flexibel gebruik wil maken van dedicated server resources.

Het beheer van uw VPS, het gekozen OS en applicaties doet u zelf. U zorgt zelf voor de backups van uw data. U krijgt bij een webserver ook root toegang met SSH waarmee u bijna alles kunt regelen. Wij beheren de onderlaag en zorgen voor de automatische backups van de VPS. Uiteraard heeft u recht op de technische ondersteuning en kunnen we tegen gering tarief problemen voor u oplossen of wijzigingen uitvoeren. We bieden u ook de mogelijkheid gebruik te maken van een Managed VPS. Met een Managed VPS laat u het volledige beheer aan ons over.

Op een VPS kan een OS naar keuze worden geïnstalleerd. Wilt u een webserver waarop ue een of meerdere websites kan hosten, of een windows server waarmee u een online werkplek in de cloud kunt realiseren waarop u ook alle windows applicaties zoals Office kunt installeren, dan is een VPS uitermate geschikt. U krijgt de VPS met een compleet geïnstalleerd en werkend OS opgeleverd inclusief de licenties voor het gebruik. Ook als u voor een project tijdelijk een werkplek of server in de coud nodig hebt dan is een VPS een zeer slimme en voordelige oplossing. Een VPS huurt u per maand, en is per maand opzegbaar.

Klik hier om een VPS te configureren en bestellen

Onderdeel van

i24® Group B.V.
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam - Brainpark

Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam

T: 010-7982427 (9:00-17:00)
F: 010-2045555
E:
www.i24.nl

KVK: 24414037 BTW: NL817919594B01

Informatie

Klantenservice
Service Levels
Algemene Voorwaarden
7 Zekerheden
Klachten
Privacy Statement
Disclaimer

Aangesloten bij

ICTWaarborg
ISPGids.com
Internetdienstverleners.nl

Diensten

Support Center
Webhosting
Domeinregistratie

Private Servers
Werken in de Cloud
Online Schijf
SSL Certificaten

Datacenters

SmartDC
TDG
EvoSwitch