ICT Diensten | Shared Hosting | Dedicated Hosting | VPS Hosting | Wordpress Hosting | Online Schijf | SSL Certificaten | Support Center

SSL CERTIFICATEN
beveilig je website, bescherm je klanten

Een SSL certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept.

Google en een aantal aantal andere leveranciers van browsers hebben aangegeven dat zij de bezoekers gaan melden wanneer websites niet zijn beveiligd met een SSL certificaat. Ook zal aan beveiligde websites een hogere positie in de zoekmachines gegeven worden waardoor niet beveiligde websites steeds minder getoond zullen gaan worden. Nu zal in de meeste gevallen wel doorgeklikt kunnen worden naar de niet beveiligde website, maar het geeft de bezoeker uiteraard geen gerust gevoel zo'n melding en verwachting is dat veel bezoekers dan ook zullen afhaken.

Maar buiten dat is het vandaag de dag uiteraard essentieel dat uw website en de uitwisseling van gegevens en privacy van uw bezoekers en klanten goed beveiligd zijn en niet kunnen worden misbruikt. Elke niet beveiligde website is zelfs een potentieel datalek. En de investering die u moet doen om dat te voorkomen is zeer gering. Het meest eenvoudige certificaat heb je al vanaf € 30,- per jaar.  

Op dit moment bieden wij alleen certificaten van Comodo aan. Comodo garandeert de veiligheid van hun SSL-certificaten tot een hoog garantiebedrag. Als autoriteit op de markt bieden zij de beste prijs-kwaliteit verhouding.

SSL Service: Van aanvraag tot installatie

Nu is het installeren van een certificaat op een server of domein met een beetje technische kennis niet zo heel erg moeilijk, maar onze ervaring is dat er toch nog heel wat fout kan gaan. Om onze hostingklanten hierbij te ondersteunen hebben wij een SSL Service opgezet waarbij wij het gehele proces, van aanvraag, validatie en installatie voor onze rekening nemen. Wij verzorgen het genereren van de CSR code, de aanvraag bij de uitgevende instantie, en na validatie het installeren van de certificaten op je server of domein.
 

Bestellen is snel en eenvoudig

Kies een certificaat, geef uw gegevens en de domeinnaam op welke beveiligd moet worden en de rest gaat vanzelf. Betaling achteraf op de wijze zoals u bij ons gewend bent, per bankoverschrijving of automatische incasso. Levertijd is afhankelijk van het soort certificaat. Een eenvoudig certificaat is binnen enkele uren geleverd en actief, bij een organisatie en uitgebreide validatie van alle gegevens kan dat enkele dagen zijn.

 

DOMEIN VALIDATIE

Voor algemene en informatieve websites, waarbij validatie van een organisatie niet van toepassing of niet belangrijk is.

Herkenbaar aan het slotje in de browser.

Validatie op domeinhouder.

Levering binnen 24 uur.

 

ORGANISATIE VALIDATIE

Voor organisaties waar persoonlijke gegevens worden uitgewisseld via de website en betrouwbaarheid belangrijk is.

Herkenbaar aan het slotje in de browser.

Validatie op domeinhouder en bedrijf.
Publiek telefoonnummer verplicht.

Levering binnen 24 uur

 

UITGEBREIDE VALIDATIE

Voor websites en webshops waar persoonlijke gegevens worden uitgewisseld en betalingen worden verricht via de website waarbij betrouwbaarheid essentieel is.

Herkenbaar aan de groene balk
met bedrijfsgegevens.

Validatie op domeinhouder, bedrijf, en gegevens aanvrager, KvK uittreksel, publiek telefoonnummer en legitimatie verplicht.

Levering binnen 5 werkdagen.

1 domein
€30,-

Per extra (sub)domein
€15,-

Wildcard
Onbeperkt subdomeinen
€65,-

1 domein
€80,-

Per extra (sub)domein
€35,-

Wildcard
Onbeperkt subdomeinen
€170,-

1 domein
€175,-

Per extra subdomein
€75,-

Wildcard
Niet beschikbaar
voor dit type certificaat

Bestellen Bestellen Bestellen

Prijzen per jaar exclusief 21% BTW

Onderdeel van

i24® Group B.V.
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam - Brainpark

Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam

T: 010-7982427 (9:00-17:00)
F: 010-2045555
E:
www.i24.nl

KVK: 24414037 BTW: NL817919594B01

Informatie

Klantenservice
Service Levels
Algemene Voorwaarden
7 Zekerheden
Klachten
Privacy Statement
Disclaimer

Aangesloten bij

ICTWaarborg
ISPGids.com
Internetdienstverleners.nl

Diensten

Support Center
Webhosting
Domeinregistratie

Private Servers
Werken in de Cloud
Online Schijf
SSL Certificaten

Datacenters

SmartDC
TDG
EvoSwitch