ICT Diensten | Shared Hosting | Dedicated Hosting | VPS Hosting | Wordpress Hosting | Online Schijf | SSL Certificaten | Support Center

SHARED HOSTING
Meer informatie

U wilt een domeinnaam registreren en bent op zoek naar een betrouwbare webhost voor uw website. U wilt een eerlijke prijs, liefst zo voordelig mogelijk, maar wilt niet inboeten op kwaliteit. Stabiliteit en continuïteit zijn belangrijk voor u, maar ook moet de veiligheid in orde zijn. U wilt goede spamfilters op uw e-mail en u wilt niet dat door u verstuurde e-mail in spamfolders van uw ontvangers terecht komt. Uw bezoekers en potentiële klanten wilt u niet laten afhaken door een slecht functionerende website. Het is namelijk uw visitekaartje. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Shared hosting houdt in dat u een deel van een server huurt voor uw website of webshop en het beheer van de server, het besturingssysteem, backups, beveiliging enz. aan de provider over laat. Deze servers worden beheerd door een team van specialisten en bieden 24x7 een stabiele, en veilige omgeving voor uw website. Shared Hosting is een populaire keuze voor webhosting omdat het een zeer stabiele en gemakkelijk beheersbaar hosting platform biedt tegen zeer lage kosten.

Welke webhost kiezen?

Er zijn talloze hostingbedrijven die uiteraard allemaal heel goed zijn. De prijzen liggen gemiddeld ook wel gelijk, hoewel goed opletten wel nodig is. Sommige aanbieders vermelden een prijs voor het eerste jaar of zelfs de eerste maand, waarna de prijs aanzienlijk hoger wordt.

Een steeds groter deel van de webhosters is tegenwoordig ook in groene datacenters gevestigd, en dat is natuurlijk goed. Vooral sinds kort ook de grote bekende partijen, met maatschappelijk verantwoorde organisaties en overheden als klant, liepen op dit gebied namelijk ver achter. Logisch want groen en duurzaam vereisen veel investeringen.

Dan de onafhankelijke vergelijkingsites of blogs die over hostingbedrijven schrijven en een overzicht laten zien van goede keuzes. Deze sites worden echter bijna allemaal betaald voor het plaatsen van deze vermeldingen of verdienen er aan als via hun website een klant wordt bezorgd. Commercieel advies dus, wat uiteraard niet verboden is, maar echt onafhankelijk zoals zij vaak beweren is het niet.

Dus waar moet u nou op letten en wie moet u nou geloven? En welke kiest u dan? Dat is dan ook niet zo eenvoudig, zeker niet als u voor het eerst een website wilt.

Wij kunnen niet voor u kiezen, maar wij voldoen wel aan alle eisen en mogelijk ook aan uw wensen. Wij leveren al bijna 20 jaar hostingdiensten, hebben vanaf het begin als een van de eersten al vanuit overtuiging groen en duurzaam geïnvesteerd en hebben in dit kader weloverwogen keuzes gemaakt in producten en leveranciers. Wat betreft ervaring en betrouwbaarheid zit dat wel goed. Ook onze techniek en service is uitstekend, omdat we naar de feedback en wensen van onze klanten luisteren. Wij hebben nog steeds veel klanten uit onze beginperiode en die ons hebben geholpen met verbeteren en groeien. En in de afgelopen 20 jaar is er echt wel eens iets mis gegaan. Hebben we onze klanten moeten teleurstellen met downtime of een andere ongewenste situatie. Maar we hebben hier veel van geleerd en vooral voortdurend geïnvesteerd in betere techniek en service waardoor we onze diensten met volle overtuiging kunnen aanbieden.

Zelf bouwen of een CMS?

Met onze hostingpakketten bent u geheel vrij in de keuze hoe u uw website wilt bouwen en beheren. Met website software waarmee u een website eerst bouwt of laat bouwen. Door gebruik te maken van een content management systeem, zoals Wordpress, Joomla, Drupal, enz. of webshops als Magento en WooCommerce. Deze cms applicaties zijn in een paar muisklikken volledig geautomatiseerd te installeren zonder technische kennis bij ons. Een greep uit de mogelijkheden, want wij bieden ruim 100 gratis te installeren applicaties waarmee elk denkbaar doel gerealiseerd kan worden. Of kiest u liever voor een een sitebuilder die wij ook aanbieden.

Welk pakket heb ik nodig?

Voor uw website en e-mail, maar ook voor uw backups en andere data heeft u uiteraard schijfruimte nodig. Onze Flexpakketten zijn vanaf 5GB. Dat is ruimschoots genoeg voor een stevige website en e-mailgebruik. Groeit uw data dan kunt u of zaken verwijderen of een groter pakket nemen. Flexpakketten zijn per maand per 1GB te vergroten of te verkleinen.

Stelt u hogere eisen aan de hosting, krijgt u een zeer druk bezochte website, gaat u heel veel data opslaan en uitwisselen, een zware database toepassing laten draaien, dan is het overwegen van een eigen dedicated server of een VPS (virtual private server) zeker aan te raden.

Hoe dan ook, u loopt ook geen risico en zit nergens aan vast. Mocht u weer willen opzeggen dan dit op elk gewenst moment , zonder ingewikkelde procedures en langlopende contracten. We houden het eenvoudig en betrouwbaar. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en blijven over onze service, ook nadat ze hebben opgezegd. Probeer ons uit, u krijgt er geen spijt van!

Onderdeel van

i24® Group B.V.
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam - Brainpark

Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam

T: 010-7982427 (9:00-17:00)
F: 010-2045555
E:
www.i24.nl

KVK: 24414037 BTW: NL817919594B01

Informatie

Klantenservice
Service Levels
Algemene Voorwaarden
7 Zekerheden
Klachten
Privacy Statement
Disclaimer

Aangesloten bij

ICTWaarborg
ISPGids.com
Internetdienstverleners.nl

Diensten

Support Center
Webhosting
Domeinregistratie

Private Servers
Werken in de Cloud
Online Schijf
SSL Certificaten

Datacenters

SmartDC
TDG
EvoSwitch