ICT Diensten | Shared Hosting | Dedicated Hosting | VPS Hosting | Wordpress Hosting | Online Schijf | SSL Certificaten | Support Center

ONS ADVIES
welke webhost kiezen?

Je wilt een domeinnaam registreren en/of bent op zoek naar een webhost voor je website. Je wilt een eerlijke prijs, liefst zo voordelig mogelijk, maar wilt niet inboeten op kwaliteit. Stabiliteit en continuïteit zijn belangrijk voor je, maar ook moet de veiligheid in orde zijn. Je bezoekers en potentiële klanten wil je niet laten afhaken door een slecht functionerende website. Het is namelijk je visitekaartje.

Er zijn talloze webhosting bedrijven die uiteraard allemaal heel goed zijn. De prijzen liggen gemiddeld ook wel gelijk. Hoewel goed opletten wel nodig is. Sommige aanbieders vermelden een prijs voor het eerste jaar of zelfs de eerste maand, waarna de prijs aanzienlijk hoger wordt. Een steeds groter deel van de webhosters is tegenwoordig ook in groene datacenters gevestigd, en dat is natuurlijk goed. Vooral sinds kort ook de grote bekende partijen, met maatschappelijk verantwoorde organisaties en overheden als klant, liepen op dit gebied namelijk ver achter. Logisch want groen en duurzaam vereisen veel investeringen. Dan de onafhankelijke vergelijkingsites of blogs die over webhostingbedrijven schrijven en een overzicht laten zien van goede keuzes. Deze sites worden echter bijna allemaal betaald voor het plaatsen van deze vermeldingen of verdienen er aan als via hun website een klant wordt bezorgd. Commercieel advies dus, wat uiteraard niet verboden is, maar echt onafhankelijk zoals zij vaak beweren is het niet. Dus waar moet je nou op letten en wie moet je nou geloven? En welke kies je dan? Dat is dan ook niet zo eenvoudig, zeker niet als je voor het eerst een website wilt.

Wij kunnen niet voor je kiezen, maar wij voldoen wel aan alle eisen en mogelijk ook aan je wensen. Wij leveren al bijna 20 jaar hostingdiensten, hebben vanaf het begin al vanuit overtuiging groen en duurzaam geïnvesteerd en hebben in dit kader weloverwogen keuzes gemaakt in producten en leveranciers. Wat betreft ervaring en betrouwbaarheid zit dat wel goed. Ook onze techniek en service is uitstekend, omdat we naar de feedback en wensen van onze klanten luisteren. Wij hebben nog steeds veel klanten uit onze beginperiode en die ons hebben geholpen met verbeteren en groeien. En in de afgelopen 20 jaar is er echt wel eens iets mis gegaan. Hebben we onze klanten moeten teleurstellen met downtime of een andere ongewenste situatie. Maar we hebben veel geleerd en vooral voortdurend geïnvesteerd in betere techniek en service waardoor we onze diensten met volle overtuiging kunnen aanbieden.

Zelf bouwen of een CMS gebruiken?

Met onze hostingpakketten ben je geheel vrij in de keuze hoe je je website wilt bouwen en beheren. Met website software waarmee je een website eerst bouwt of laat bouwen. Door gebruik te maken van een content management systeem, zoals Wordpress, Joomla, Drupal, enz. of webshops als Magento en WooCommerce. Deze cms applicaties zijn in een paar muisklikken volledig geautomatiseerd te installeren zonder technische kennis bij ons. Een greep uit de mogelijkheden, want wij bieden ruim 100 gratis te installeren applicaties waarmee elk denkbaar doel gerealiseerd kan worden. Of kies je liever voor een een sitebuilder die wij tegenwoordig ook aanbieden.

Welk pakket moet ik kiezen?

Voor je website en e-mail, maar ook voor je backups en andere data heb je uiteraard schijfruimte nodig. Onze Flexpakketten zijn vanaf 5GB. Dat is ruimschoots genoeg voor een stevige website en e-mailgebruik. Groeit je data dan kun je of zaken verwijderen of een groter pakket nemen. Flexpakketten zijn per maand per 1GB te vergroten of te verkleinen.

Stel je hogere eisen aan je hosting, krijg je een zeer druk bezochte website, ga je heel veel data opslaan en uitwisselen, een zware database toepassing laten draaien, dan is het overwegen van een eigen dedicated server of een VPS (virtual private server) zeker aan te raden.

Hoe dan ook, je loopt ook geen risico en zit nergens aan vast. Mocht je weer willen opzeggen dan dit op elk gewenst moment , zonder ingewikkelde procedures en langlopende contracten. We houden het eenvoudig en betrouwbaar. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en blijven over onze service, ook nadat ze hebben opgezegd. Probeer ons uit, je krijgt er geen spijt van!

Domeinnaam

Een domeinnaam is het internetadres dat naar een website op een server verwijst. Een domeinextensie is het stukje achter de punt van een domeinnaam. Dit verwijst naar een landcode, zoals .nl of een generieke aanduiding zoals .com of .org. Een eigen domeinnaam registreren is belangrijk omdat je uiteraard goed gevonden wilt worden op het internet. Met een eigen domeinnaam heb je niet alleen een uniek internetadres voor je website, maar kun je met onze webhosting ook onbeperkt je eigen e-mailadressen aanmaken en gebruiken.

Wij zijn al ruim 15 jaar als registrar aangesloten bij Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) en hebben al duizenden domeinen geregistreerd en beheerd. Dit betekent dat wij je domeinnaam registreren en beheren  zonder tussenkomst van derden conform de eisen die aan NL registrars worden gesteld.

Volledige vrijheid

Wil je een website (laten) maken dan heb naast een domeinnaam ook webhosting nodig. Met webhosting plaatst je je website op een webserver zodat deze door iedereen via het internet te bereiken is. Bij al onze Flexpakketten kun je zelf onbeperkt e-mailadressen en e-mailforwarders aanmaken, maar ook subdomeinen en domainpointers waarmee eenvoudig  meerdere domeinen of domeinnamen aan 1 website gekoppeld kunnen worden.  Met onze Flexpakketten heb je alle vrijheid om elke soort website, webshop, cms, blog, enz. op te laten draaien. 

CMS en applicaties installeren met een muisklik


Voor het beheer van uw account, website, e-mail, CMS applicaties, databases, DNS, MX records, domainpointers, backups en andere technische beheerzaken kun je gebruik maken van het eenvoudige, Nederlandstalig en gebruiksvriendelijke control panel DirectAdmin.  Je kunt op onze hostingpakketten elke denkbare website of webshop laten draaien en bent geheel vrij in de keuze van de bouw en het beheer.


 


Liever niet zelf een website bouwen maar een standaard CMS? Ook dat kan. Tientallen gratis applicaties en content management systemen zoals Joomla, Mambo, Drupal, WordPress, Magento, WooCommerce enz. enz. Met enkele muisklikken installeer je zonder programmeer- en technische kennis een CMS inclusief databases en de juiste instellingen op je Flexpakket  vanuit Installatron in het controlpanel. Makkelijker kan echt niet!

Een website maken was nog nooit zo eenvoudig!

Met Sitebuilder is een website maken een kwestie van enkele minuten en was nog nooit zo eenvoudig. Kies een template en met drag en drop sleep je als het ware je website in elkaar. Je kunt kiezen uit bijna 200 prachtige professionele templates. Voor elke branche is er wel een template beschikbaar. Pas deze aan naar je wensen, plaats afbeeldingen, tekst en andere content, klik op publiceer, en je website is online. Ook het bouwen van een blog of webshop is in een handomdraai gerealiseerd inclusief module voor kassa, betalen iDeal, Paypal, enz. Sitebuilder bieden wij aan volledig in het Nederlands. Overtuig jezelf ervan door onderstaande fimpjes te bekijken met de uitleg hoe het werkt. Wilt je eerst een demo proberen, dat kan dat ook. Neem dan contact op met ons Support Center.

Selecteer uit
200 templates
  Sleep content
in elkaar
  Publiceer website
met 1 muisklik

 

Anti spam

Onze Flexpakketten zijn standaard voorzien van zeer hoogwaardige en professionele anti spam software van Spamexperts. Zowel de ingaande als de uitgaande e-mail wordt gefilterd en gecontroleerd op virussen en andere ongewenste zaken. Hiermee voorkomen we niet alleen dat je spam ontvangt, maar ook dat er spam verzonden kan worden vanaf onze servers. 

Anti malware

Daarnaast hebben we een anti malware beveiliging op onze servers die regelmatig alle websites controleert op virussen en lekken in bestanden en scripts en problemen in de meeste gevallen meteen automatisch oplost.

SSL service

Om je website en de uitwisseling van gegevens nog beter te beveiligen kun je op onze Flexpakketten zelf een gratis Let's Encrypt certificaat installeren. Voor klanten die die dit liever niet zelf doen of hogere eisen stellen aan een certificaat hebben wij een SSL Service opgezet waarbij wij de aanvraag, validatie en installatie op je website voor je uitvoeren.

Meer informatie...

Laat zien dat je groen bent

Plaats onderstaande code in je website en laat met deze banner zien dat je groen gehost bent. Andere mogelijkheden voor het plaatsen van materiaal of het checken van domeinen kun je vinden op thegreenwebfoundation.org

Onderdeel van

i24® Group B.V.
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam - Brainpark

Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam

T: 010-7982427 (9:00-17:00)
F: 010-2045555
E:
www.i24.nl

KVK: 24414037 BTW: NL817919594B01

Informatie

Klantenservice
Service Levels
Algemene Voorwaarden
7 Zekerheden
Klachten
Privacy Statement
Disclaimer

Aangesloten bij

ICTWaarborg
ISPGids.com
Internetdienstverleners.nl

Diensten

Support Center
Webhosting
Domeinregistratie

Private Servers
Werken in de Cloud
Online Schijf
SSL Certificaten

Datacenters

SmartDC
TDG
EvoSwitch

This website is green hosted by i24.nl