ICT Diensten | Shared Hosting | Dedicated Hosting | VPS Hosting | Wordpress Hosting | Online Schijf | SSL Certificaten | Support Center

ICT DIENSTEN
25 jaar automatisering, managed hosting, internet solutions

AUTOMATISERING

Al sinds eind jaren 80 leveren wij aan het MKB, het onderwijs en overheid systeembeheer, hardware, standaard software en software op maat. Kortom, kantoorautomatisering. Met als doel, efficiënter werken, hogere kwaliteit en minder kosten. En met de komst en inzet van open source software kunnen de beheer-, contract- en licentiekosten ook aanzienlijk verlaagd worden. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met training, consultancy, operations management, proces- en projectmanagement.

INTERNET SOLUTIONS

Wij ontwikkelen en beheren webapplicaties, websites, content management systemen en zorgen dat applicaties en data veilig worden gehost. Met de komst van open source software bieden vaak standaard content management systemen zoals Wordpress, Joomla of Magento  ruimvoldoende functionaliteit waarmee vrij snel een professionele website of webshop gebouwd en beheerd kan worden tegen lage kosten. Voor niet beschikbare functionaliteiten of speciale wensen is ook maatwerk te leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn al bijna 20 jaar als registrar aangesloten bij Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) en hebben al duizenden domeinen geregistreerd en beheerd. Dit betekent dat wij uw domeinnaam registreren en beheren  zonder tussenkomst van derden conform de eisen die aan NL registrars worden gesteld.

MANAGED HOSTING

Hostingprovider met als core business het leveren van Managed Windows® en Linux servers in ISO27001 gecertificeerde groene datacenters. Voor MKB klanten uit diverse branches hosten wij websites, webshops en andere cloudoplossingen. Wij bieden verschillende soorten hosting aan met specifieke eigenschappen, van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Shared Hosting

Shared hosting houdt in dat u een deel van een server huurt voor uw website of webshop en het beheer van de server, het besturingssysteem, backups, beveiliging enz. aan de provider over laat. Deze servers worden beheerd door een team van specialisten en bieden 24x7 een stabiele, en veilige omgeving voor uw website. Shared Hosting is een populaire keuze voor webhosting omdat het een zeer stabiele en gemakkelijk beheersbaar hosting platform biedt tegen zeer lage kosten.

Dedicated Hosting

Een dedicated server is een volledig eigen fysieke server die gehuurd wordt inclusief plaatsing in ons beveiligd datacenter. Bij een Managed Dedicated Server zit het beheer van de hardware, het OS, beveiliging en backups inbegrepen. Eventuele business applicaties installeer en beheert u zelf. Een Managed Dedicated Server is vooral geschikt voor bedrijven die zwaardere toepassingen willen hosten en voor wie schaalbaarheid niet van belang is.

VPS Hosting

Een andere steeds meer gevraagde vorm van een hosting is VPS hosting. Een VPS (Virtual Private Server), ondergebracht in een zogenaamd cluster van meerdere (fysieke) servers met SSD storage. Met een VPS beschikt u over eigen resources, schaalbaar en voordelig. Hiermee halen we het nadeel weg van shared hosting waar u met meerdere gebruikers de resources moet delen. Een VPS is wat betreft resources ook eenvoudig uit te breiden zonder downtime. Een schaalbare en voordelige oplossing voor wie flexibel gebruik wil maken van dedicated server resources.

Colocation Hosting

Onze servers zijn ondergebracht in SmartDC te Rotterdam. Een 3.500 m2 groot, carrier-neutraal datacenter in het monumentale pand van de van Nelle fabriek. Adiabatische koeltechnieken waarmee een PUE waarde van onder de 1.1. wordt bereikt. Een uniek en innovatief modulair concept: het gehele datacenter is opgebouwd uit suites van 32 tot 100 racks met eigen koeling, stroomzekeringen, blussing en security. Dit maakt het mogelijk om elke suite aan te passen aan de behoeften van klanten en een ongelooflijke hoeveelheid flexibiliteit te bieden rondom het colocatie aanbod. Of klanten nu een kleine omgeving opbouwen of een grootschalige prive suite willen hebben voor het opbouwen van een high-density omgeving, zij zijn in staat zijn om het aanbod aan te passen aan de wensen van klanten.

Onderdeel van

i24® Group B.V.
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam - Brainpark

Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam

T: 010-7982427 (9:00-17:00)
F: 010-2045555
E:
www.i24.nl

KVK: 24414037 BTW: NL817919594B01

Informatie

Klantenservice
Service Levels
Algemene Voorwaarden
7 Zekerheden
Klachten
Privacy Statement
Disclaimer

Aangesloten bij

ICTWaarborg
ISPGids.com
Internetdienstverleners.nl

Diensten

Support Center
Webhosting
Domeinregistratie

Private Servers
Werken in de Cloud
Online Schijf
SSL Certificaten

Datacenters

SmartDC
TDG
EvoSwitch