Support Center

ICT Diensten | Managed Hosting | Domeinregistratie | SSL Certificaten | Online Schijf | Breedband - Telefoon - Televisie | Partners & Resellers
Shared Hosting | Dedicated Hosting | VPS Hosting | Wordpress Hosting
>> Direct naar Tarieven en Bestellen
DEDICATED HOSTING
Hoge prestatie bare metal servers

 v.a. € 75,- per maand

Een dedicated server is een volledig eigen fysieke server die u huurt inclusief plaatsing in ons beveiligd datacenter. Bij een Managed Dedicated Server zit het beheer van de hardware, het OS, beveiliging en backups inbegrepen. Eventuele business applicaties installeert en beheert u zelf. Een Managed Dedicated Server is vooral geschikt voor bedrijven die hoge eisen stellen aan performance en zwaardere toepassingen willen hosten.

Een dedicated server is te koop of te huur. In tegenstelling tot een VPS wordt een dedicated server voor langere periode gecontracteerd. Dit is omdat de hardware speciaal voor u op maat wordt geleverd. Uitsluitend hardware van de hoogste kwaliteit, A-merk, dedicated server fabrikanten als Dell en HP. Bare metal servers van deze fabrikanten leveren de hoogste prestaties.

Bij onze servers ontvangt u een compleet pakket aan standaard features en diensten. Om optimaal resultaat te bereiken worden alle bare metal servers geïntegreerd in het premium netwerk van en gehost in SmartDC Rotterdam.

U heeft de mogelijkheid om uw dedicated bare metal server volledig naar eigen wens te configureren. Of u nu een 2 TB HDD, een 120 GB SSD of een combinatie van beide wilt, de keus is aan u. Hetzelfde geldt voor andere productspecificaties zoals de CPU, het RAM, het OS en verdere netwerkspecificaties. U geniet van complete hardware transparantie.

 

TARIEVEN EN BESTELLEN

Dedicated Servers

Single Processor
v.a. € 75,- p/m

Aanbevolen voor:
E-mail doeleinden
Low traffic websites
Kleine webapplicaties

2.1 tot 3.3 Ghz
Tot 16 cores
Tot 32 GB RAM
Tot 8 TB opslag

Dual Processor
v.a. € 225,- p/m

Aanbevolen voor:
E-commerce platformen
Medium traffic websites
Database applicaties

2.1 tot 3.3 Ghz
Tot 20 cores
Tot 128 GB RAM
Tot 48 TB opslag

Quad Processor
v.a. € 1795,- p/m

Aanbevolen voor:
Big data clusters
Hoge doorvoer applicaties
Virtualisatie en private clouds

2.1 tot 2.4 Ghz
Tot 80 cores
Tot 384 GB RAM
Tot 32 TB opslag

Neem contact op voor meer informatie of een offerte

COLOCATIE
Volledige vrijheid

Onze dedicated servers en colocatie diensten zijn ondergebracht in SmartDC te Rotterdam. Een 3.500 m2 groot, carrier-neutraal datacenter in het monumentale pand van de van Nelle fabriek. Adiabatische koeltechnieken waarmee een PUE waarde van onder de 1.1. wordt bereikt. Een uniek en innovatief modulair concept: het gehele datacenter is opgebouwd uit suites van 32 tot 100 racks met eigen koeling, stroomzekeringen, blussing en security. Dit maakt het mogelijk om elke suite aan te passen aan de behoeften van klanten en een ongelooflijke hoeveelheid flexibiliteit te bieden rondom het colocatie aanbod. Of klanten nu een kleine omgeving opbouwen of een grootschalige prive suite willen hebben voor het opbouwen van een high-density omgeving, zij zijn in staat zijn om het aanbod aan te passen aan de wensen van klanten.

Onderdeel van

i24® Group B.V.
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam - Brainpark

Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam

T: 010-7982427 (9:00-17:00)
F: 010-2045555
E:
www.i24.nl

KVK: 24414037 BTW: NL817919594B01

Informatie

Klantenservice
Service Levels
Algemene Voorwaarden
7 Zekerheden
Klachten
Privacy Statement
Disclaimer

Aangesloten bij

ICTWaarborg
ISPGids.com
Internetdienstverleners.nl

Diensten

Support Center
Webhosting
Domeinregistratie

Private Servers
Werken in de Cloud
Online Schijf
SSL Certificaten

Datacenters

SmartDC
TDG
EvoSwitch